Elsőre gyorsan, másodszorra turbósítva.. (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Elsőre gyorsan, másodszorra turbósítva..
Szia!
Én is gratulálok,nem semmi az 1 év korkülömbség :) bevállalos vagy!
Ha ilyen ügyesen elbirtál anno 2 pici babával,sztem is nyugodtan vállaljatok harmadik gyereket is.
Most már a két nagyobb is nagy segitség lenne,nem?
Nekem még "csak" egy kisfiam van,de én is hamar megszültem.Sok boldogságot kivánok nektek!!
Szia! Gratulálok, szép történet, bátor vagy hogy így bevállaltad a két babát egymás után! Hogy bírtad? Mennyire volt nehéz?
Mi augusztusra várjuk a második picurt, két év lesz közöttük, és nagyon parázok, hogy hogy lesz két picivel :)
Egyébként nekem is 4 óra alatt meglett az első baba, remélem a másodikat is könnyen "megúszom" :)
Minden jót nektek!
SZia!!
Gratulálok mindkét gyerkőchöz, tényleg nem apróztad el a dolgokat:)
Ezt én is elmondhatom magamról, hisz nekem fél ötkor repesztettek burkot és fél kilenckor már a kezemben tarthattam a kisfiam:)
De én már úgy mentem a szülőszobára, hogy 7centire nyitva voltam....ezt egy hét alatt sikerült elérnem....észre sem vettem:):)
MÉgegyszer gratulálok és nagoyn sok egészséget, boldogságot kívánok!!!
Üdvözlök mindenkit!
Nagyon sok szüléstörténetet olvastam itt, ezek késztettek arra, hogy megírjam az enyéimet. Sokan írják, hogy gyorsan szültek, akkor ezt olvassátok...
Ugrás a teljes írásra: Elsőre gyorsan, másodszorra turbósítva..
További ajánlott fórumok:
- Anyává érni másodszorra is...
- Bátorság próbája, avagy Hellinger terápiáról másodszor…
- " Illetlenség " fehér ruhában házasodni másodszor is?
- Sikertörténet másodszor?
- SOS! Kislányom 2 héten belül már másodszor tart "anyatejes diétát". Tudtok vmi természetes étvágyjavítót 10 hónapos csecsemőnek?
- Kislanyom 4 eves es iden mar masodszor van tuszos mandulank, mivel kezelheto es mikor lehet megszabadulni tole?