Kislanyom 4 eves es iden mar masodszor van tuszos mandulank, mivel kezelheto es mikor lehet megszabadulni tole? (tudásbázis)
drága, én magam voltam gyerekkoromban szinte hetente tüszös mandula gyulladásos, 14 éves koromba vették ki a mandulám, de nem szünt meg, akkortól torok gyulladásra váltott
MA MÁR tudom, hogy a mandula nagyon fontos szerv
jelez !!! első lépésben este lefekvés elött egy 1 dl -nyi ( 4éves gyermeknek) pohárka meleg teát
adj, nekem ennyi kellett volna, és elkerülhető lett volna a sok betegség.
Ma már tudm, hogy a tünetnek az okát kell megkeresni, ha megtalálod- megszünik a betegség.
Érdemes kivetetni a mandulákat, ha ennyit tüszősek, a gyereknek nem jó, ha ennyit lázas-beteg. A tüszős mandula gócként szerepelhet. Az én 4 éves kisfiamnak tavaly kivetettük. Havonta volt tüszős, 40C lázzal. A harmadik ilyen esetnél mi ragaszkodtunk a műtéthez. Az orrmadulától is megszabadultunk. Azóta semmi baj nincs. Vannak gyerekek, akik erre hajlamosak.
2 évesen rendszeresen volt arcüreggyulladása. Antibiotikum + lázkúp + orrcsepp, ez ment 2 heti gyakorisággal. Végül felszúrattuk az arcüregét, azóta azzal sincs baj.
Érdemes ezeken túlesni, könnyíteni a gyereken.
Szia!
Nálunk is ugyan ez volt a probléma a 9éves fiammal.Rettenetesen rossz szaga volt a leheletének emiatt.Homeopátiás orvost ajánlok,mert ha minden tünetet rendesen elmondasz neki,akkor tud egy olyan ugynevezett ALKATI szert adni rá,ami csak a te gyermekednek jó.természetes anyagok,olcsók(300.-tól már vannak,nem sok éri el az 1000.-ot)Ráadásul kiegészítő szereket is fog ajánlani amivel az influenza és társai is elkerülhetők hatásosan.REMÉLEM HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Szép napot nektek!:)))
Keressél 1 olyan dokit aki szintén nem hive a műtétnek, biztos találsz. Évente 2szeri megbetegedés nem indokolja a műtétet. Kérdezz rá arra a kúrára amit az előzőekben írtam.
Amikor mi ilyen helyzetben voltunk, mérlegelni kellett állandó antibioticum avagy a műtét?
De mint már írtam 2 hónap se telt el és ismét beteg volt, láz, fájdalom nélkül! A lehelletéből tudtam:ismét tüszős a mandulája.
A kislányomnak is 5 évesen vették ki mind a 2-őt azota semmi baja,
A lányomnak a végén már nem telt el 2 hónap újra beteg volt. Sokáig halasztottuk hátha meg ússzúk, nem sikerült. Az orvos javaslatára csináltunk 1 kúrát ami talán segít, de nem így tőrtént. Esetleg kérdezz rá. Pontossan nem tudom a nevét,de valami BRONHO VAXSOM ez kimondottan a felső légúti megbetegedéseknél segíti az immunrendszert.
Szia,
Az én fiamnak 1 éve vették ki a manduláit, mind a kettöt. Érdemes, mert azota sokkal jobban eszik.
Most elmult 5 éves kisebb megfázásai voltak ugyan, de semmi komolyabb.
nekem azt mondta az orvos hogy akkor veszik ki a mandulát ,ha egy éven belül legalább négyszer van tüszüs mandula gyulladás,
Nálunk így volt ki is vették 4 éves korában, azóta szerencsére semmi gond nincs,max kisebb megfázások
További ajánlott fórumok:
- 2013 nyarára jó pár kilótól megszabadulok
- EXTRÉM túlsúlytól megszabadulni vágyók
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- Május 16: Kezdjük a fogyit! Akik megszabadulnának pár kg-tól!
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- SOS! Kislányom 2 héten belül már másodszor tart "anyatejes diétát". Tudtok vmi természetes étvágyjavítót 10 hónapos csecsemőnek?