Első hetek az újszülött babával (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Első hetek az újszülött babával
Maximálisan egyet értek a leírtakkal, jól tudom min mehetsz keresztül.
Nov 4.-én lett meg a kislányom, most lesz 4 hetes.
Jézusom.
Sajnálom, ami van veletek, de miért nem olvasol bele egy kicsit legalább a nyitó hsz-be???
Gáz.
Sok sikert az elkövetkező időszakhoz!
Majd ez lesz a legszebb emléked, - 5-10 év múlva, - ha mindezt már túlélted!!! :)))
Szívemből szóltál. <3
Viszont én a féltést is túlzásba viszem, mert voltunk kórházban véres széklet miatt és azóta folyamatosan stresszelek, hogy melyik nap jön valami baj és megyünk megint. :( Nagyon rossz volt bent lenni.
Bizony nem múlik el, míg élünk a kezünk, lábunk emelni tudjuk a gyerekünk a gyerekünk és "rettegünk" értük.
Kívánok jó egészséget az egész családnak:)
Cuki cikk :) <3
Nagylányomnál én is hihetetlen aggódós voltam, vagyis mi, - meg ő is sírós volt nagyon, szóval nálunk is bömbölés volt bömböléssel pár hetes koráig. Semmi nem volt jó neki :) Aztán elmúlt, de eléggé megterhelő időszak volt így kezdőként kaptunk egy bömbibébit. :D
A kisebbik lányom meg, mint egy angyal.:O Soha nem sír, sírt, pedig felkészültem a legrosszabbra. :D De csak kajálni kelt fel, egy hónapig szinte folyamatosan aludt. :D Nagylányom nem:) A kicsi mostanában kezd el sűrűbben felébredni éjszaka, vagyis változó, de tuti a fogával nyűglődik szegény, de most sem sír, csak szeretne a karomban lenni, elringatom és visszaalszik:)
Jó babázást nektek, élvezzétek mert olyan cukik tudnak lenni ezek a kismanók. <3 :)
Ugrás a teljes írásra: Első hetek az újszülött babával
További ajánlott fórumok:
- Mennyi idő után estél teherbe az első babával?
- Az első Karácsony a babával!
- Hány fok meleg legyen az újszülött körül az első hetekben vagy hónapokban?
- Mire van szüksége egy újszülöttnek mit vegyek, mire figyeljek, egy tapasztalatlan anyuka első lépései!
- Mikor eshetek teherbe egészséges babával szülés után?
- Könnycsatorna átfecskendezés 11 hónaposan, mire számithatok, bemehetek a babával én is?