Az első Karácsony a babával! (beszélgetős fórum)
Sziasztok.
Nekem is majdnem öt hónapos lesz a kislányom idén karácsonykor. :-)
Nem értek egyet azzal, aki szerint a babák nem tudják még értékelni ezt az ünnepet. A nagyobbik lányom, aki most 15 éves, az első karácsonyán négy hónapos volt, a karácsonyfa láttán akkora szemeket meresztett, hogy az csak na. Nézte magát a nagy gömbökben, mindenáron meg akarta tapizni. :-) Arról a részéről nem is beszélve, hogy a nyugodt, szeretetteljes légkör igenis átragadt rá. Rengeteget mosolygott, nagyokat aludt. A karácsonyfával és a csomagjaival pedig nem tudott betelni.
Nekem lassan szemtengely ferdülésem lesz de így sem tudom megakadályozni, hogy le ne fejeljen ezt-azt, mármint játékot.Na akkor van ám sikítás :D
Szóval szeretnék még két szemet mondjuk karácsonyra ja és hordozható legyen, hogy a szobába hagyhassam őket :)
Na ez nálunk is nagy kérdés, mert ha éppen arra támad kedve, hogy a karácsonyfába kapaszkodva akar felállni, háááát...
Nagyon kell majd figyelnünk Rájuk:)
:DDDDDDD
Mondtam is apjának, hogy a karácsonyfát szerintem ki kell majd kötni, mert baj lesz ha eléri az első ágat :)
Kis sumák...lesi, hogy nézem-e, mert már kommandózva közlekedik a szőnyegen és mikor szólok neki, hogy látlak merre jársz akkor úgy néz rám, hogy:
-Most mi van???Még nem csináltam rosszaságot....
Nálunk mókakocka lesz meg még valami csak azt még nem tudjuk.Mamáknál meg tanuló kutyus meg vonat :)
Ha addig megtanulunk mászni akkor aztán lesz hajeldobás :DDDDDDDDD
Sziasztok!Már mi is nagyon várjuk az első karácsonyt, na meg a család is:))Pici fiúnk akkor lesz 8 és fél hónapos:)
Már kezd összeállni a fejemben mit is akarok...
Naná, hogy örülsz :) én cefet büszke voltam :) mikor anyukám felé nyúlt őt majdnem fel kellett mosni, mert elolvadt :)
Napi szinten új produkció, nálunk sincs unatkozás.
Lehet rosszul fogalmaztam meg,akkor bocsesz. Azt tudom,hogy magát a Karácsonyt és a jelentését nem érti még. De a nyugodtságot és amiket magával hoz az ünnep azt talán igen. Arra számítok egyébként hogy a színek a fénylő karácsonyfa és a zörgő papírok fogják lekötni, de így is van jól:-)
Ajándék vásárlást én sem viszem egyenlőre túlzásba a részére. Vettem olyan mágikus kockát az FP-től meg valami kis apróságot:)
A lényeg hogy együtt leszünk;-) Nagyon csöpögök?;-)
További ajánlott fórumok:
- Mennyi idő után estél teherbe az első babával?
- Hogyan ünnepeljük meg kisfiunk első karácsonyát?
- Milyen jelképes ajándékot vegyek karácsonyra elsős és harmadikos gyerekeim tanítójának?
- Az első karácsony valaki nélkül...
- Kinek mikor indult be a szülés az első babával?
- Milyen karácsonyi filmeket ajánlotok(bővebben az első hozzászólásomban)?