Elrontottam a gyomrom, gyors megoldás kéne, hogyan gyógyulhatok meg hamar, tud valaki segíteni? (tudásbázis)
A topik régi, a probléma örök... Van egy nagyon jó cikk erről, dietetikus írta:
STOMPAX tabletta!
Ez egy emésztést elősegítő gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény! Recept nélkül kapható! Én februát óta ezt használom. A tabletta bevétele után két-három óra múlva semmi bajom sem szokott lenni. (nem drága)
Szia!
Szedj be puffadásra gyógyszert, meg egyy hasfogót és ha továbbra is rosszul vagy, akkor tényleg virus. Gyogyulj meg!
Szia !
A rotavírus, az egy kemény dolog. Nem szoktam ennyire előremenni a dolgoknak. Sztem csak egy szimpla gyomorrontás. Vettem be széntablettát, és most megtaláltam, ami annál is jóval erősebb, a " Bolus adstringens"-t. Mindjárt utánanézek, ebből mennyit kell bevenni.
Köszönöm szépen a reagálásokat.
Kriszti
Szia!
Egyél sós ételeket, ropit, sóban-vízben krumplit, háztartási kekszet. És igyál sok-sok teát, lehetőleg üresen.
Ha ez sem segít, ha van otthon széntabletta, akkor egyél minden étkezéshez 4-5 szemet, kb. 1 napig.
Ha ez sem, akkor irány a gyógyszertár, és vegyél Immodiumot vagy Smectát.
Szia !
Remélem , hogy nem. Azért is gondolom, mert ugyanazt ettük a férjemmel, s Neki is ezek a tünetei, csak gyengébbek.
Sziasztok !
Már hajnal egy óra óta hasmenésem van, csikar a hasam, s mostmár hányok is. Tipikus gyomorrontás. Azt gondolom, a tegnap evett vacsora nem lett eléggé megmelegítve.Koplalok.Valami nagyon gyors megoldás kéne, reggel kell mennem dolgozni.
Köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Vissza tudom fordítani, amit elrontottam a szoptatással kapcsolatban? Kétségbe vagyok esve!
- Mitől gyógyulhatunk?
- 3.-os feladat kifogott rajtunk. Megoldásban tudna valaki segíteni?
- Nagyon elrontottam! Mi lenne a legjobb megoldás?
- Egy matematika egyenlet megoldásában tud valaki segíteni?
- Biológia OFI 10. munkafüzet megoldásban tud valaki segíteni?