Elromlott a hűtőnk, milyen gyorsan romlanak meg az ételek? (tudásbázis)
A Gorenjet vettuk vegul.
Nagyon szuper, szep, tagas, imadom! :)
Ha az Indesitnek a fagyasztója fiókos és nem polcos, akkor azt választanám, sokkal könnyebb lesz benne dúrni, keresni ezt + azt, nem kell arra vigyázni, hogy ki ne potyogjanak. Mellesleg az ára is valamivel kevesebb.
Éppen ezért választottam én is fiókosat korábban, igaz, hogy az Zanussi, de szerintem ezek között műszakilag nem sok különbség van ma már.
Az innét nem látszik, hogy mindkettő egyetlen motorral megy-e, vagy valamelyik közülük 2 motorral működik, és a normál, ill. fagyasztó rész külön-külön olvasztható-e. Ha igen, akkor azt választanám, ahol a fagyasztó külön is kikapcsolható...
Koszi a tanacsokat, ennek a par dolognak reggel ota mar ugy is mindegy :)
Talan a vaj meg a tejszin kibirja.
Reggel meg hozzak az uj gepet.
Nálunk (társasházban) szomszédok közül az egyik a húsárukat, másik a tejes, volt aki a fagyasztott cuccokat, stb. stb. Ilyen esetben megosztjuk, ki mit mennyit tud elrakni.
A szomszédok nem tudnak esetleg segíteni, legalább a húsféléket meg tudnád menteni??
Nem adok 5letet :), hogy a hőfokszabályzóba menő 3 vezeték közül a barna-kéket összekötni,a harmadik a világitásé ami most nem kell, és holnapig működik szabályzó nélkül teljes erővel. Időnként kihúzod, mintegy szabályzásképpen
Egy csavarhúzó kérdése, persze kihúzott kábellel a konnektorbol, és az összekötést leszigetelőszalagozni
Akkor éjjel én is igy használtam dél-délutánig
Nem szeretnénk javíttatni, egy régi Lehel hűtőről van szó. Rozoga is, ki is nőttük.
A világítás működik benne, csak hiába tekerem a hőfokszabályzót, nem kapcsol be.
Ki állapította meg hogy újat kell venni?
Sok-sok éves Zanussim tavaly karácsony estéjén adta meg magát. Szerencsére a suzomszédnak volt egy feleslees hútője, kölcsönadta
Az elromlottan, netes segitséggel kinyomoztam a hibát. Jellemzően a hőérzékelő megy tönkre és nem a szivattyú
Megtaláltam a tipust itt
5ezer + szállitás körül volt és hozták a két ünnep között.
Kiszereltem, beszereltem, működik tovább.
Sajnos nincs külön fagyasztónk, se hűtőtáskánk, a szomszéddal pedig nem vagyunk jóban, tulajdonképpen nem is ismerjük.
Szerintem a pörköltet, sonkát, melegszendvicset dobom is ki :(
Szia!
Nincs véletlenül lefagyasztva jégakku?
Egyszer nekünk is tönkrement a hűtő és egy hűtőtáskába beletettünk jégakkukat és az élelmiszereket. Úgy nem romlottak el.
Tejfölös sertéspörkölt az nagyon necces hűtés nélkül :O
A sonka szintén.
Kávétejszín még elmegy, de a többi nem igazán :(
Esetleg szomszédba átvinni?
Ma reggel tönkrement a hűtőnk, szerencsére nem volt benne sok romlandó dolog, mert pont leengedéshez készültünk, de érdekelne hogy a következő dolgok kb. meddig fogyaszthatók hűtés nélkül. (kb. reggel 9 órától), mert újat venni csak holnap reggel tudunk.
uht kávétejszín (a csomagolás szerint maximum +20 fokon tárolható)
szeletelt sonka
vaj
melegszendvics (reggel sütött, vaj, szalámi, hagyma, paradicsom, sajt)
tejfölös sertéspörkölt (reggel főzött)
tojás
További ajánlott fórumok:
- Ha elromlott az USB-ém elveszik minden adatom? Hogyan tudnám megmenteni?
- Tegnap elromlott a Mozilla. Mitől lassú a számítógépem?
- Hogyan lehet helyrehozni egy elromlott barátságot?
- Azt hiszem elromlott az egerem. Megjavíthatom? Vagy vegyek irányt az üzlet fele?
- Nincs meg se az előfizetői szerződés sem a jótállási jegy de elromlott a telefon!Lehet valamit tenni, mert még van rajta garancia!?
- Elromlott az 1 éves hűtőnk, a szerviznek jeleztem, de ki...