Elrettentő állatkínzás (beszélgetés)
No, ezért gürizek én nap, mint nap.
Azért, hogy egyszer el tudjam érni azt, hogy saját menhelyem legyen, ahol minden állatot be tudok fogadni.
Nem régen költöztem el. Ahol előtte laktam elég sok kóbor kutya volt, mert az autósok előszeretettel raktár ki ott az állatokat. Néhányat meg tudtunk menteni, de persze nem mindet. A legtöbb ismerősömnek befogadott kutyája van, ahogy nekem is.
Gyűlölöm azokat, akik ártanak nekik, akár hogyan is teszik.
Ez komoly??? Mondjuk én nem is engedném, hogy ilyen névvel regizzen valaki.
Szánalmas, szókincshiányos ember lehet. Nagyon elszomorítanak ezek a dolgok. Érthetetlen, hogy képes valaki bántani egy állatot, legyen az kutya, macska, vagy bármi. :(
Én pl. a macskákért nem vagyok oda, de "macskautáló" nem lennék sehol. És bántani sem bántanék soha macsekot. Mentettem is már meg egyet.
Itt mindenképpen betegségről van szó szerintem (is).
Majd megviccelik őt is remélem :D
Poénból csak... hiszen csak egy gyökérről lesz szó...
Ezt nyilatkozta a nő..
Mary Bale a Sunnak próbálta elmagyarázni, mi is vezette a macska kikukázására: „Munkából tartottam hazafelé, amikor észrevettem a macskát. Játszottam vele, simogattam, hallgattam, ahogyan dorombol. Nagyon barátságos volt. Aztán nem tudom, hogy pontosan mi lelt, de hirtelen eszembe jutott, milyen vicces lenne belerakni a mellettem lévő kukába. Viccnek szántam. Nem gondoltam arra, hogy csapdába esik, úgy gondoltam, hogy valahogy majdcsak kikecmereg a kukából. Nem tudom, hogy a rokonaim mit gondolnak majd az esetről, de szerintem mindenki túlreagálja a dolgot” – magyarázta tettét a banki alkalmazottként dolgozó asszony, aki nem igazán érti, miért kell ezen így kiakadni: „Nem tudom, hogy mire ez a nagy felháborodás, hiszen csak egy macskáról van szó”. Hozzátette, ő ugyan nem tart otthon állatot, de semmi baja nincs azokkal, akik így tesznek, egyébként meg közömbösek számára a macskák.
A hangszórót nem mertem bekapcsolva hagyni, kerestem, kutattam, hátha plüssökről van szó, vagy nem élnek. Sajnos plüss nem mozog, a sírást nem bírtam volna hallgatni...
Az alföldi szántás lenne a minimum...
Basszus még a csigát is felszedem a járdáról és fűbe teszem, nehogy valaki rálépjen.
nagyon kiakadtam:(
Milyen felnőtt lesz ebből? Az ilyen egy embert is simán megölne! Remélem elkapják!!!
szegény ártatlan kicsi kutyusok:(((( meg is bántam hogy megnéztem:(((
Nem semmi, megnéztem a linken a videót. Én kutyabuzi vagyok, remélem elkapják a csajt...
Sok torz lény.
neee:'(((((((
most elbőgtem magam:1(((((((((
mit lehet erre írni????
Hogy lehet ilyen kegyetlen ,embertelen és gonosz valaki?
Inkább azthiszem le sem írom mit tennék az ilyennel:(((
Pont tegnap olvastam egy cikket: feltették a videót a facebookra (vagy valamelyik másik közösségi portálra), de törölték. Viszont kering a videó a neten, én nem mertem megnézni... Egy boszniai kislány állítólag mosolyogva dobálja a kutyákat, és kérdezi: úsznak?
Az említett közösségi oldalon gyülekezni kezdtek, hogy megkeresik. Nyilván nem megdícsérni akarják.
Én szó nélkül traktor után kötném az összes ilyet, és felszántanám velük az Alföldet.
Milyen ember (?) lesz az ilyenböl....
Sziasztok!
Tegnap láttam a híradóban azt a tini lányt, aki ÉLŐ kicsi kutyusokat dobált be a folyóba, a tettét felvették videóra és feltették a netre. Szeretem az állatokat, bár nem rajongok fanatikusan értük,de szeretem őket és sajnálom,ha egy állatot kínoznak. Engem ez az eset mélyen megdöbbentett! Egyrészt azért,mert nagyon sajnáltam a kicsi kutyusokat,másrészt, hogy milyen ember lehet ez a fiatal lány, egy szívtelen gyilkosnak tartom,pszichikailag szerintem nem tiszta ez a gyerek. Úgy gondolom,aki egy állatot bánt, megöl az embert is öl előbb utóbb. Vajon a szülei mit szólnak hozzá, ha egyáltalán foglalkoznak vele, vagy a szülei is ilyenek.Nem tudom, de az ilyen embereket hívják gonosz embernek.
További ajánlott fórumok:
- Gyerekversben állatkínzás
- Ez állatkínzásnak minősül?
- Kutyák/macskák panelban. Szerinted is állatkínzás?
- Valóban állatkínzás a gömbakvárium? Ha mégis beszereztünk egyet, mit tegyünk bele, ha nem jó az aranyhal?
- Hol lehet feljelenteni valakit állatkinzásért?Tudja valaki?
- Hogyan lehet hatékonyan harcolni az állatkínzás ellen?