Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Előváladék fórum

Előváladék (beszélgetés)

2022. febr. 4. 15:57
Időben "kiszálltunk", 1 aktus volt ejakuláció nélkül. Köszönöm szépen a válaszod!
2022. febr. 4. 14:48

Akkor én megnyugtatlak, kicsi az esélye annak, hogy az az esetleges, elenyésző számú spermium túlélte. Egy hét alatt bőven elpusztulnak. Feltéve ha nem volt hamarabb peteérésed.

Nem is az előző aktusból maradt spermiumok miatt a legveszélyesebb a megszakításos védekezés, mert azt a vizelet kimossa, nem élnek túl. Inkább azért, mert bárkivel megeshet, hogy nem tud időben kiszállni. Nem a legjobb módszer ha még nem akartok gyereket.

2022. febr. 4. 14:32
Hu, megmondom őszintén azért ide írtam a kérdést, mert akárhány hasonlót olvastam a Gykn. konkrétan egyből leb...ák az embert a kérdésért, itt viszont mindig normális, és nyugtató válaszokat olvastam. Amint látom 1 komment kivételével ez az oldal is kezd kicsit a Gyks oldalhoz hajlani. Megnyodhattok mert a barátom is tisztában van vele, hogy esetleg apa lehet, nem 15 éves, nem alkalmi kapcsolat, ha terhes leszek NEM megyek abortuszra. Köszönöm szépen a "megnyugtató" válaszokat!
10. 94a06e9696 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
2022. febr. 4. 09:33
Hát a kérdésből ítélve neked előtte kellett volna olvasgatnod, bár mivel gondolom nem 14 éves vagy (bár már azok is tisztában vannak vele), akár lehetne is annyi eszed, hogy ha nem akarsz gyereket, mert vélhetően nem, különben nem izgatna a kérdés, akkor védekeznél..
9. Falipapir (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
2022. febr. 4. 06:24

Akkor szerencsére nem lehet tragédia.

Viszont a pasiddal megbeszélted ezt, hogy bármikor apa lehet?

Nem árt ha tisztában van vele, hogy te így gondolod.

Sok egyedül álló anya ezt nem tisztázza le.

Jobb szerintem a baba előtt megtudni az ő álláspontját is.

8. pteri (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. febr. 3. 21:28
Sok szép gyereket ismerek, aki így fogant, régen. De, hogy 2022-ben? A gyerekeimnél àltalànosban màr alsóban kezdték a felvilàgosítàst, tele a net informàciókkal, és a fiatalok akció utàn olvasgatnak még mindig?
2022. febr. 3. 19:24
Azt gondolom, 50% az esélyed, hogy terhes vagy.
2022. febr. 3. 18:50
3 éve vagyunk együtt, nem alkalmi kapcsolat. Ha jönne a baba akkor jönne, megtartanám.
5. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. febr. 3. 18:46

Mivel mindig a nő kerülhet bajba, soha nem lehet abban bízni, hogy nem leszel terhes ! A legbiztonságosabb szexre kell törekedni ! ( fogamzásgátló tabletta, óvszer)

Miért nem a szex előtt kezdtél olvasgatni ?

A megszakított közösülés nem biztonságos ! Ha most kezdődik egymással a szexuális életetek, akkor ez még nem komoly kapcsolat...gondolom.

Az emberi szervezet nem gép, hiába van akármilyen " alkalmazás". Egyik barátnőm lánya járt úgy, hogy már régebben járt a szerelmével, amikor annak el kellett utaznia pár hétre. Mikor találkoztak, kiszámolták, hogy a lány túl van pár nappal a peteérésen ( kb. 18.vagy 19.nap volt), és nem védekeztek. Jött is a baba ! Soron kívüli peteérése volt ! Ők nagyon szerették egymást, összeházasodtak, és megszületett a baba, minden rendben. De úgy tűnik a hozzászólásodból, hogy Te nagyon nem tervezel még gyereket a barátoddal. Legközelebb légy észnél ! Vegyél óvszert, hátha a barátodnál nem lesz ! Egyébként is : bármilyen betegséget is elkaphatsz tőle. Erre gondoltál ?

2022. febr. 3. 18:25
Van itthon tesztem de amíg nem késik addig nem tesztelek. Gondolom ha most tesztelnék még nem lenne értelme
2022. febr. 3. 18:24
Eddig halál nyugodt voltam de amióta olvasgattam azóta idegeskedek. Köszi a választ! Ha megjön többet ilyet sosem csinálok, ezt az idegeskedést nem kívánom senkinek, annyira hülye voltam de utólag könnyű okosnak lennem.
2. Falipapir (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. febr. 3. 18:22

Ne olvass össze minden hülyeséget, mert csak idegesíted magad.

Valóban igaz, hogy terhes lehetsz.

Viszont ennek édes kevés esélye van.

Ne parázz, viszont vegyél egy tesztet, és figyelj oda.

2022. febr. 3. 18:17
Sziasztok! Menstruáció után 6 nappal voltam együtt védekezés nélkül a barátommal, nem ment belém mert jóval mielőtt elment volna abbahagytuk. Viszont tartok az előváladéktól. Csak 1 aktus volt, tehát előző aktusbol nem maradhatott benne spermium mert csak 1 aktus történt, de nagyon sok olyat olvastam, hogy mindegy hány aktus volt akkor is tartalmaz az előváladék minden esetben spermiumot lényegtelen hány aktus volt. A ciklusaim általában 29 naposak. Évek óta le van töltve egy menstruációs alkalmazás, ami a termékeny időszakot is jelzi. 23.-29.-e között voltam termékeny, az aktus pedig 16.-án történt. Eddig nem paráztam de valamiért elkezdtem olvasni ebben a témában pár dolgot és eléggé idegeskedek azóta. Mindenesetre remélem nem vagyok terhes, és remélem hogy megjön. Ti mit gondoltok?

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook