Elolvasnád? (beszélgetés)
Fél órája hezitálok, hogy írjak vagy, ne ?
Sajnos gota és debju hozzászólásával is egyetértek. Nem okozna gondot x összeget küldeni Katuska82-nek, aki egyébént már szemműtétjéhez is kért segítséget és számlaszámát is megadta.
Katuska kérte, mellőzzük a rosszidulatú megjegyzéseket,nem is annak szánom, csak megjegyzem, nekem a legolcsóbb internet csomagom van,havi 2700,-ft(!),a többi gondolatom megtartom magamnak, mert igazán nem akarom bántani és meg is értem, csak a kérésnek ezt a formáját, ezen a fórumon kicsit furcsállom, de lehet, egyáltalán nincs igazam....:(((
Sziasztok!
én tudom, hogy aki a gondok között már nem tudja mit évő legyen az sok mindenhez folyamodik, de szerintem célravezetőbb erre létrehozott szervezeteket felkeresni (esetleg önkormányzat?). Sajnos a mai világban annyi az átverés, hogy aki szivesen segítene az is inkább többször meggondolja.
:-(
Kedves fiatal anyukák!
Szinte minden nehéz anyagi helyzetben lévő anyukától hallom és olvasom nap mint nap a panaszokat, hogy milyen sokba kerülnek a pelenkák. Való igaz.
De....
Nem kötelező ezeket az eldobható pelenkákat használni, gondolt-e már arra valamelyikőtök is, hogy 2 tucat textilpelenkával 3-4 gyerek is felnő?
S hogy sokba kerül az áram a mosógéphez? Meg az a sok drága mosópor?
Van erre egy megoldás, főleg az unatkozó szülők részére: kézzel kell kimosni a textilpelenkákat, akármilyen hihetetlen. Magatok is elcsodálkoztok majd, hogy milyen szép fehérek maradnak egy kis hypó /tudom, már ez is divatja múlt/ és egyszerű háziszappan segítségével.
Megjegyzem, nem élek a középkorban, de ha már ilyen nehéz anyagi helyzetek vannak, úgy gondoltam, ezzel az ötlettel hátha tudtam segíteni.
Mert pénzt én sem küldenék. Az nem segítség.
Nem hittem a szememnek, mikor az előttem levő hozzászólást olvastam!!!
Tényleg olyan nagy kérés, amit katuska82 szeretne?
Igen, neki nagy dolog, és nem hiszem , hogy a helyzetébe tudjátok képzelni magatokat!Nekem is 4 gyermekem van. 7, 5, 3 évesek és a pici 2 hetes.Nagyon nagy kiadást jelentenek így az iskola és az óvoda kezdetekor.A pelenkáról ne is beszéljünk.Mi sem állunk jól anyagilag, de nálunk ott van a párom fizetése is.Képzeljétek el, milyen lehet egyedül nevelni 4 gyereket!Szóval , nem hiszem , hogy bárkiben, aki ezt elolvassa ,ne lenne egy kis jószándék , hogy segítsen!Ha nem akar, az más dolog.A lényeg, hogy én fogok segíteni, és remélem, nem leszek ezzel egyedül!
Katuska82! Írok neked privát üzenetet, és majd megbeszéljük a továbbiakat!
Kérem akí tud segítsen.
Egyedűl nevelem 4gyermekemet és ebből 2iskolás.A tanszerek 90%át megtudtam venni de pár dolog kimaradt ebben kérném a segítségüket.
Amíre szügségünk lenne:1doboz 12es filctoll,4cs.hófehér írólap,40db félfamentes rajzlap,3cs szalvéta3cs ,papírzsebkendő,kenőfejes ragasztó,olló
Szívesen fogadnék még tartós élelmiszert,pelenkát esetleg megmaradt,felnem használt étkezési utalványt.
Mindent köszönök előre is.