Elnézem az öt éves fiamnak, hogy a kenyér héját sosem eszi... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Akkortól kezdve nem ettük meg a kenyér héját, ahogy begyűrűzött a boltokba az önkiszolgáló rendszer. És láttuk, hogy emberek milyen "dolgos" kézzel fogdosták össze a polcokra kirakott kenyereket, mire kiválasztottak egyet.
De akkor még ott kapirgált a tyúk az udvarban, és az ólban a röfi... hát megették ők. Ezt a bolti zacskós kenyeret mindenestől meg lehet enni, némelyiknek héja sincs.
Mire hazaértem a kenyérrel ,nem volt fara.
Nem most volt😏
Rántsad ki! 😃
A mamám amikor kicsi voltam, felvert két tojást kis sóval és édespaprikával, abba tépkedett egy szelet kenyeret. A kenyér héja bepuhult, ráadásként a gyerekorvis mondta hogy totál egészségesek voltunk a tesómmal.
5 eves a gyereked, létezik hogy nemrég esett át torok vagy mandulaműtéten, esetleg víruson? Nekünk mandula műtét után a kenyér héja karcolta a torkunkat sokáig. Sírtam, mert imádtam a friss ropogós kenyérhéjat.
Az enyém 10 éves és nem eszi meg! Levágjuk mielőtt megkenjük neki!!
Csinálj belőle zsemlemorzsát!! 😉
Még jó, hogy elnézed neki, ezt nem lehet erőltetni!
Edd meg, vagy egyétek meg és akkor nem lesz pazarlás.👍
Sok felnőtt sem szereti a kenyér héját, ezen ne akadj ki, hogy az 5 évesednek nem kell.
További ajánlott fórumok:
- Nem találok nevet a fiamnak! Segítség!
- 21 éves, értelmes, helyes fiamnak eddig még nem volt kapcsolata...
- A férjem neve Ábrók. Mi lenne hozzá illő név a fiamnak?
- Országos Kompetenciamérés...Tanulói kérdőív: 6. osztályos fiamnak adták ma.
- Tanácstalan szerelmes fiamnak írjátok meg a véleményeteket!
- Melyik az az 1-ből és 0-ból álló szám, amelyik osztható 36-tal? 7.osztályos fiamnak, ez a házifeladata, és nem tudok neki segíteni benne