Elmentem magamnak ruhákat venni (beszélgetés)
Szia! Én is olvasom a naplódat, azaz naplóidat, de nem vettem észre, hogy a helyesírási hibák miatt olvashatatlan lenne :D Na mindegy!
Látom nem jött össze a színezés :) Nem tudom mi lehet a baj, de majdcsak sikerül.
És le fogsz fogyni! Ahogy én is :D Mert mi nagyon ügyes nők vagyunk :D
Én csak az egy két éveseket tartottam meg mert ezalatt a két -három év alatt híztam 20 kg-ot.
10-et mikor letettem a cigit,és most mióta kint vagyunk megint 10-et mer ugye most nem járok el dolgozni és hát azért azzal jócskán lehet kalóriát égetni .( ha nem ülő munka)
Hát akinek családja van az szerintem mindenki így él.
Max ki-ki más szinvonalon.Én is dolgozom csak itthon főként.És Suliba járok.
Az igaz hogy nagyobb felesleget hosszabb távon érdemes leadni,mert a villám kúra mind kudarc.
Én magamból indultam ki,ha én ennyit ennék biztos híznék.
Viszont én is fogytam anno 15 kilót,tudom milyen nehéz végig csinálni.Akaraterő!!!!!
:-) úgy akarok lefogyni hogy nem kínozom magam mert abba mindig belefulladtam.5 után már nem eszem
és lement már 1.5 kg.De centiben látványosabb.
De abban igazad van hogy a délután 5-órai evészet lehetne könnyebb
Férjem már kint dolgozik 3 éve és tavaly úgy döntöttünk elég volt a külön élésből.
És nem sértődtem meg egyáltalán.Csak nem értettem a megállapítást.
Szia!
Bele olvastam a naplódba,hát mit mondjak egyik nap zsömléket,ragulevest, tejet ,csokis palacsintát ettél.Kérdezem én hogy akarsz lefogyni? Szerintem ez 2 napra bőven elég.
Nem bántásként írom,csak megjegyeztem.
Azt gondolom ennyi kajától nem fogsz lefogyni.Na nem az észt osztom ismét jelzem!!!Csak amikor elolvastam,azt mondtam húúúha .
Olvastalak :-)
Sajna nem a gyerekek méretével van gond, hanem az enyémmel :-) (kétszer átolvastam)
Szia barátném:)
Ma már akartam írni csak tökre lebetegedtem.
Vásárlás,hát ha itt vásárolok, itt is össze vissza vannak számozva ruhák is, cipők is...
Az a legegyszerűbb ha az eladótol nem kérsz segítséget,hanem, odamész, leveszed a polcról, a gyerek elé nézed, ha van rá lehetőség felpróbálja...
Villnyóra...no comment:DD
További ajánlott fórumok:
- A munkáltató köteles visszavenni GYED után abba munkakörbe amiből elmentem?
- Érdemes szárítógépet venni? Mennyire szárítja meg a ruhákat?
- Hol lehet Budapesten jó minőségű, de nem túl drága kismamaruhákat venni?
- Hol tudnék nem drágán új ruhákat venni?Bp-és környéke
- Budapesten hol vannak bálás turkálók, ahol kilóra lehet venni ruhákat, nem vállfás, darabáras?
- Keletinél hol tudok venni jegyet magamnak pontosan?