Elmennél júniusban Egyiptomba? (beszélgetős fórum)
várom a híreket:-)
Hurghada
Titanic Palace
Este megkérdezem...
Egyiptom melyik részére mennétek? Kairó és Hurghada között 500 km a távolság, nincs mitől félni, és tényleg csodálatos hely, csodálatos helyi emberekkel, szándékosan írtam a helyi embereket, mert a túristák, főleg az oroszok és kedves honfitársaink botrányosak! Én kétszer voltam kint de örök élmény, egyszer akkor mikor sharm el sheik-en robbantottak, azon kívül, hogy 2 nap alatt vas terelőket húztak fel a szálloda elé, mi Hurghadán semmit nem érzékeltünk az egészből, illetve csak annyit, hogy a szálloda portáján rendszeresen ellenőrizték a csomagokat!
Ne aggódj, messze van a főváros!!!
Mikor befizettük,még nem volt semmi gond:-(
Köszönöm mindenkinek a véleményeket!
Nagyon hálás lennék,ha megtennéd.
Kérlek kérdezd meg nekem azt is ,hogy kicsi gyerekekkel ki lehet e egyáltalán mozdulni a szállodából.Nem Kairóra gondolok,csak közeli dolgokra.
Nézd, ha valóban annyira véres lenne a helyzet nem engednének ki senkit, de a nyaraló övezetek több száz km-re vannak Kairótól!
Gondoljunk csak bele annak idején a dél-szláv háborúba itt repkedtek a katonai repülők a fejünk felett....
A média mindent felfúj!
Ha gondolod, megkérdezem a kint lévő ismerősöm, hogy mi a szitu Hurghadán, de tegnap még semmi említésre méltó nem volt, egyébként ma 30 fok van zavartalan napsütésse!!!!!!!
Én akár most indulnék!!!
A barátnőm 1 hónapja jött haza Hurghadáról, semmi gáz nem volt! Sokszor a sajtó eltúloz dolgokat! Van kint egy ismerősöm idegenvezető, kint volt a zavargások alatt is, és ő is mindig tájékoztatott minket, hogy semmit nem lehet érezni a kairói eseményekbő! Ja, és mikor itthonról még nem engedték a gépeket felszállni akkor a külügyminiszter már kint sütette a hasát Hurghadán...
Én biztos h mennék :)
sztem ha nem lenne biztonságos, nem engednének oda utazásokat szervezni!
Van aki szerint teljesen biztonságos az üdülő övezet,csak a fővárosba ne menj-azt mondja a külügy is.
Van aki szerint gáz az egész.
Szerinted???
Ha valakinek híre ,tapasztalata van mostanság,annak is örülnék.
További ajánlott fórumok:
- Akiknek a május elúszott vagy most indulnak...Mi júniusban nem várjuk :)
- Volt valaki mostanában Egyiptomban? Mik a tapasztalataitok?
- Jártál már Egyiptomban?
- Nyaralás Egyiptomban
- Volt már valaki Egyiptomban, Sharm El Sheikh-ben? Kinek milyen tapasztalatai voltak?
- Aki már járt Egyiptomban, kérem írja meg tapasztalatait! Minden érdekel, nászútra szeretnénk oda menni!