Elmennél egy 3 éves gyerekkel moziba a Madagaszkár 2-re? (tudásbázis)
Az én lányom 4 éves,és két órát képes mozdulatlanul végigülve megnézni egy mesét:DD
Igaz,moziba nem viszem,majd egy-két év múlva:))
Én nem vinném moziba 3 évesen még akkor sem, ha képes (?..nem jellemzö ) másfél órát a filmre koncentrálva végigülni egyhuzamban.
Viszont nagyon szuper bábszínházak vannak, ahol már lehet találni 1-2 elöadást 3 éveseknek is.
Egy ilye korú gyereknek nem életkori sajátossága,hogy kibírjon ennyi időt egy helyben ülni.
Mikor bekerül az oviba,először a "kötelező" foglalkozás is csak 20 perc-vagy még annyi sem!
Én amikor kicsi voltam, nem bírtam elviselni a mozit, ki is kellett hozni úgy a 25.-30. perc után, mert egyszerűen nem kötött le, ki akartam jönni, stb...
Szerintem is 6 éves kortól érdemes vinni a gyerkőcöt moziba.
Addig ajánlom a régi jó kis diafilmeket! Azokat lehet falra vetíteni és izgalmas is. Én legalábbis ilyen kicsi koromban imádtam... :-)
Úgy látom én vagyok az egyedüli,aki mellette van.
Az én fiam 4 éves,de 1,5 éve 2-3 havonta elmegyünk moziba,persze ha van normális gyerekeknek szóló mese.
Idáig még semmi baj nem volt vele,egy kivétellel.
A Macskafogó 2-t nem bírta,de ott én is alig vártam,hogy vége legyen a filmnek,olyan rémes volt!
inkább várjátok meg míg kijön dvd-n (gondolom karácsonyra kiadják).
addig meg nézzétek otthon a madagaszkár 1-et, a gyerekek úgyis mindent képesek megnézni ezerszer, ami tetszik nekik:)))
Csatlakozom, szerintem is úgy 6 éves kor körül ideális elvinni a manókat moziba.
A manó se bír hosszabb ideig megülni egy helyben... :)
1 ideig érdekli az adott film, aztán inkább tesz-vesz mást.... :D
Dettó ez volt nálunk is:))) 4 évesen a Tigris színrelép c. filmre vittük őt anno egy pláza moziba.
Szóval, három évesen még kicsi hozzá, négy évesen is. Tán hatévesen már aktuális.
További ajánlott fórumok:
- 1 órája költözött el a férjem... hogyan élem/éljük a gyerekkel/ ezt túl...?
- TESCO Madagaszkár pingvinjei tekebábu ingyenes csere-bere
- Az én hibámból csalt meg a párom és hagyott el a gyerekkel! Van visszaút?
- Közös hang a felnőtt gyerekkel
- Házasság alatti különélés, gyerekkel
- 2 gyerekkel elmennél vért adni?