Ellopták Süsüt Csukás István sírjáról (beszélgetés)
Akkor tudod miről beszélek.
Nekem a kocsim lopták el. Lassan 4 hónapja, a NUSZ a mai napig nem engedte felfedni a tolvajok pofáját a személyiségi jogaikra hivatkozva.
Minisztériumról, minisztériumra jártam, feladtam ügyvédet bíztam meg, nem nyuszi, de még így is semmi.
Ahol olyan bontó működik, ahova mezei rendőr nem mer bemenni, csak kommandós, és ez működhet, megette a fene azt az igazságszolgáltatást.
Annak ellenére drukkolok, hogy legyen meg Süsü.
Onnan lopnak, ahonnan tudnak. Ez részben a temető gondnokainak, őreinek a hibája. Ha nincs ilyen, az államé. Nem tudom mekkora volt a szobor, de ha nagyobb, akkor kizárt, hogy ne vennék észre a kopácsolást, szállítást. Régen még az 19 50-es évektől vissza a temetői gondnokai éjjel is őrködtek. Sok helyen most is. Ahol hírességek sírjait őrzik, kellene legyen ilyen.
Én továbbra is a munkamorálban látok gondokat. A legtöbben bemennek dolgozni, letudják az óraszámot, alig várják legyen vége. Én nem. A munkába történő ottlét egy hasznos, szórakoztató és pozitív élmény kellene legyen mindenki szemében. Az nem igaz, hogy erről mások tehetnek. Nem az a lényeg, hogy mindenkivel jóban lenni.
Tudom.
Mindennapos zaklatásnak vagyok kitéve és naponta látom, ahogyan vágják, lopják az erdőt.
A hozzáállás: "Szegények. Csak nem fagyhatnak meg."
Nem is kell, gyakorlatból tudom lónak a fütyijét nem tudnak tenni.
Van, hogy az ő kezük is kötve van, de na.
Nem kívánom, hogy egyszer a bőrödön érezd, vagy bárki a jól működő rendszert!
Passz. Nem tudni mi motiválta, lehet brahi, de lehet pénzszerzés, ha utóbbi akkor hozzá kell szoknunk sajnos. Egyre elkeseredettebbek az emberek.
Nem olyan rég voltunk temető túrán és pont ez jutott eszembe, hogy ezeket a szép, értékes szobrokat milyen jó hogy nem rongálják, tiszteletben tartják... hát tessék 😕
Törvény,jog , bíróság Magyarországon.
Ez ami számomra értelmezhetetlen.
Bocs,nem kötekedés ,tapasztalat.
Arra gondoltam, hogy valaki tesz majd rendőrségi feljelentés, elfogják, bíróság, elítélik.
Hosszabban nincs időm leírni.
"Van egy törvényes ,jogi út."
Ezt a mondatot nem tudom értelmezni.
Feltételeztem, hogy érthető...
Van egy törvényes, jogi út.
Az, hogy itt mindenki lincselne csak hangulatkeltés.
Gondolom, akinek kellett az megtette a szükséges jogi lépéseket.
"ott a rendőrség és majd elkapják."
Hiszel még a mesékben?
És mit teszel, hogy ne legyenek ilyen emberek a világon? Mit tudsz tenni? Magadban mérgelődsz, a magad idegrendszerét, egészségét rombolod.
Ha loptak, romgáltak, ott a rendőrség és majd elkapják.
Akárki volt is, bronzba önteném mindkét kezét.
Gyalázatos, amit művelt.
Én nem egészen értek Veled egyet. Több embernél, nem nem mindenkinél többre becsülöm az állatokat. Emberibbek tudnak lenni, nem tudnak aljasságot elkövetni.
Sírról elvinni valamit, az egyik legnagyobb becstelenség, a gyermek és gyengébb bántalmazása után.
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek! Ellopták a bankkártyám adatait! Valaki járt már így?
- 6 éve ellopták az autonkat, volt rajta még hátralék. Nem kaptunk azóta semmit. Most kiküldték, hogy van 700.000 tartozásunk.
- A lányomnak 2 napja ellopták a telefonját, van módja, hogy lenyomozzuk hol lehet?
- Tesóm diákját ellopták, és valaki felhasználta egy bkv-s büntetésre, amire kijött egy csekk a büntető összeggel..mit tegyünk?
- Ha van rendőrségi papír arról, hogy ellopták az iratokat, akkor is kell fizetni az újakért?
- Mit csináljak ellopták a telefonomat, ami előfizetéses?