Elköltöztem a férjemtől, az alkoholista szeretőm miatt. (beszélgetés)
Kedves FI!
Mesélj, mi újság van nálatok?
Férjedtől az anyagi biztonságot várod, a szeretődtől a jó szexet. Nincs más hátra költözzetek össze és legyetek boldogok hármasban.
Gondolom ilyen életszemlélet mellett a pad alá esel.
Elmennék a háziorvosomhoz, aki tovább utalna a megfelelő helyre. Elmegyógyintézet, etc...
Addig tarts hoxa mentes napokat, amíg meg nem gyógyulsz.
Szívesen :D
Te már a pscihológus elött ott rontottad el,hogy ezt a megoldhatatlan storyt a nyilvánosság elé dobtad!
Ne törödj senkivel és semmivel, hiszen ök sem veled..
Mi volt az erősebb indíttatas: a házasság volt sz.r vagy a szeretőbe habarodtál bele fülig?
A szerető ígért valamit, mielőtt elköltöztél a férjedtől, vagy saját kútfőből gondoltad, hogy innentől lecseréled rá a férjed?
Amiben jelenleg vagy, az a két szék közt a pad alá szituáció.
Én a helyedben hanyagolnám a szeretőt, bármennyire is fáj, de még a férjhez sem kuncsorognám vissza magam.Felépíteném a kis önálló életem, és egy idő múlva eldőlne, merre tovább:van visszaút a házasságba, vagy keresni kell egy olyan párt, aki nem alkesz mint a szerető és egyéb gáz sincs vele, mint a férjjel.
(Mert gondolom a férjjel nem oké minden-férjes nők, ha otthon nagyjából rendben vannak a dolgok, nem tartanak szeretőt.A férfiak mások, náluk simán lehet, hogy az asszonykával is jól megvannak, de jól esik azért mást is dugni mellette.)
De azért elköltöztél, bciztos, ami ziher???
Nézd, ha a házasság kisit ellaposodott, azt azért másképpen is fellehet dobni.
Az elengedés pedig, legalábbis nálam, nem a hozzáköltözész
jelenti.
Szívás.. neked.
De hát ilyen az élet. Ki mit vet, úgy arat.. szokták mondani.
Mindenképp próbáld azért meg és aztán együtt iszogattok.
Nincs is ennél szebb.
Fúj.. El nem tudom képzelni mi a jó istent tud jobbat nyújtani egy alkoholista? Ha bemákol ugyen fel nem áll, de jobban nyal vagy mi? 🤔 Ha már nem túl indiszkrét a kérdés..
Van ám guftusod.. Szagolná a büdös piást a fene..
Most meg anyagi javakért tárgyakért vissza kullognál?
Nem aláztad meg még eléggé szerencsétlen férjed?
Válaszd az egyenest, találd fel magad újra, válj el keress egy normális embert,légy független.
További ajánlott fórumok:
- Akik Budapesten születtek, de elköltöztek vidékre
- Ti mit tennétek ha a párotok alkoholista, agressziv, lenne és bántalmazna?
- Egy 37éves alkoholista, dohányzó nő terhes, 14 hét kb. Megszakitani meddig lehet? Tud valaki valamit? És a párja agressziv...
- Szerinted alkoholista az a személy, aki minden nap megiszik egy vagy kettő doboz sört?
- Hol lehet elhelyezni egy 58 éves alkoholista családtagot, akinek minimális jövedelme van?
- Gyermekemmel elköltöztünk a férjemtől, most gyerekrablással vádol! Jogos?