Elképzelhető , hogy az elkövetkezendő húsz évben a Holdon emberi település épüljön? (tudásbázis)
Szerintem kizárt. 36 éve ember sem járt a Holdon, sőt fölkívüli pályán sem.
Mars expedicó van tervben. Amninek egy földi szimulációs bázisa van is a Utah államban a sivatagban. Idén egy csapat magyar részt vett a szimulációs programban. Marsbéli körülmények között éltek és dolgoztak.
pl. csak szkafanderben hagyhattál csak el a bázist ahol aztán különböző geológiai és kutató munkákat végeztek a sivatagban. A sivatag teljes egy az egybe marsbéli táj látványát nyújtotta. Semmi növény és a geologiai képződmények is teljesen hasonlatosak.
Maguknak kellett fenntartani a bázis minden redszerét.Az állomáson kívül egy üvegházban kísérleti jelleggel növényeket termesztettek és egy kisebb csillagászati obszervetóriumuk is volt.
Majd egy ilyen egységben élnének a NASA által 2035 körülre tervezett emberes Mars expedíció űrhajósai is.
Honnan tudod,hogy még nincsen ott emberi település építve?Gondolod,hogy mindenképp az orrunkra kötnék??
NNNNNa,indulhat a vita:))))!!
Hihető hogy jártak ott? és miért nem mentek még vissza? mert nem érdemes? ugyan.valamit kikellett találni az állami költségvetésre.azt a pénzt pedig a hadiipar fejlesztésére költötték.mint mindig.szerintem.
ha 50 éve megtudták csinálni,most a fejlett technikával miért nem?
miért nem a föld megmentésére költik a milliárdokat? érdekes téma!
Nem.
Még csak nem is járunk oda. Márt most lennie kellene egy kutatóbázisnak.
Elképzelhető.
Nem értem a tagadókat.
További ajánlott fórumok:
- Abc sorrendben-Magyarországi települések
- Ami egy településen megtalálható
- Kisebb telepűlések nevei /felsorolás/ Pl: Kaba
- Az ország minden településéről szeretnék Valakivel megismerkedni!
- Magyarországon melyik településen élnél szívesen a mostani lakhelyed helyett?
- Írd le a számodra legkedvesebb magyar település nevét!