Elkaptam egy hasmenéses vírust, mi segíthet? (tudásbázis)
Van halászlé itthon, szerintetek a halat krumplipürével megehetem??
A levét nem, mert az csípős, és elég paprikás, de halra gondoltam, hogy talán az jó lenne?
oké, citrom, méz van itthon, azt iszom akkor teával, van grapefruit csepp is, de azt nem mertem használni.
De viszont tejterméket ittam, nem tudtam, hogy azt nem lehet!
Egy előadáson azt az értékes infót hallottam,hogy a háztartási keksz és ropi törlődik e listáról,mert sok benne az "E"-és ilyenkor a cél,hogy a méreganyag távozzon,a felsoroltak szaporítják.
Marad a főtt krumpli,mézes tea,házi natúr piskóta és valamilyen probiotikum.A normaflórról is érdemes tudni,hogy csak egy töredéke éli túl a gyomor savas Ph-ját..érdemesebb kapszulásított formátumot választani.
Nekem mikor kajától volt legutóbb a grapefruitmag csepp segített. Valamint nagyon sok citromos víz csipet só, keserű csoki...
Valamint nekem az ecetet ajánlották még, de azt nem próbáltam.
A fokhagyma is vírus/baktériumölő hatású az is biztos, h segít.
Mielőbbi jobbulást!
Lehet kapni a gyógyszertárban ilyen sóvisszapótló port. Különböző sók vannak benne, meg szőlőcukor.
Érdemes venni szerintem, recept nélkül kapható. Bár az íze borzalmas. :)
normaflort iszom, és b-vitamint eddig egyik sem segített!
Gyerekeimen 2 nap alatt átment ez a vírus, én már 6 napja szenvedek vele :( nem értem!
Folyadék abból sok. Tea keksz, még sós ropit is halottam. Ilyenkor is sót veszít a szervezet. Enni szerintem csak sós vízbe főtt krumpli. Annak a levét is meg lehet inni.
Hirtelen ennyi..
Smecta por, vagy lehet kapni valamilyen gyomor fertőtlenítő tablettát is (bolus.....valami), szén tabletta.
Diéta, sok folyadék.
További ajánlott fórumok:
- A kislányom nagyon sűrűn beleesik a hasmenéses hányásos járványba. Mit adjak neki amivel erősíteni lehetne a szervezetét?
- Kisfiam 2 éves lesz márciusban. Nektek is a gyermeketek elkapta ezt a hasmenéses vírust?
- Beteg, enyhén hasmenéses, lázas gyermeknek mivel segíthetnék?
- 27 hetes terhes vagyok, mit tegyek ha elkaptam a calici vírust?
- Lehet hogy elkaptam a vírust?
- 16 hónapos kislányom is elkapta a hányós, hasmenéses vírust. A doki telefonon Daedalon tabletta beadását javasolta, 1/3-ot.. Szerintetek?