Eljött az idő egy pszichológust felkeresni? (beszélgetés)
Mikor melyiket:)
Macskagyökér,golgotavirág,orbáncfű.
Van amikor kétfélét vegyítek.
Szerencsére nem okoz gondot ízesítetlenül meginni.
A kávéra idáig csak legyintettem a férjemnek, de mióta Te is írtad, elhatároztam, hogy mégis csökkentem az adagot.
Első körben ma egyel kevesebbet ittam. Néhány nap múlva már csak reggel iszom majd egyet:)
Köszi
Akkor jól alakulnak a dolgok!:)
Örülök!
Milyen gyógyteát iszol?
Sajnos DE.
A férjem óvatosan momdogatja is, hogy ő már csak egyet iszik naponta...
Ja és vett koffeinmentes kávét.
Szedem a MagneB6-ot, meg a gyógyteákat, mostanra jobb lett.
Ma meglepődtem saját magamon, mert nagyon higgadtan kezeltem egy fürdőszobában fellökős esetet(gyerekek) és rájöttem, hogy jobban vagyok és hogy sokat segít a sport is, mert ma is voltam tornázni és már hazafelé is éreztem a boldogsághormonokat:))
Meg a vas-szintet.
Nálam ez volt a baj.
A vérszegénység okoz ilyet. és sok nőnek van, mert mi menstruálunk :(
Csak arra figyelj, milyen formában kapod a vasat, ha ez a baj. Sztem jobb az injekció.
Nekem szétment a gyomrom 3 hónap alatt a tablettától.
Köszönöm, az az igazság, hogy én is így gondolom, ezért is vacilálok, csak nem akarok úgy tünni, ha elmegyek valakihez, hogy minden jó és mégsem jó semmi, szóval, hogy végül is nehogy az legyen, hogy én csinálok bajt a nem létezőből...
Nem tudom, érted-e, de az biztos, hogy jó lenne beszélni erről, hátha kaphatnék jó tanásokat, ha pl. ő mondaná, hogy márpedig járjak el edzeni, akkor vvalóban elhinném, hogy ez nekem tényleg jár és nem lenne lelkiismeretfurdalásom...
Köszönöm szépen és hasonló jókat kívánok én is Neked! Remélem az anyagiak megoldódnak minél előbb és akkor Neked is könnyebb lesz egy kicsit.
Bírd ki, mert még nagyon sok szép dolog vár Rád az életben!
Egyáltalán ne legyen lelkiismeretfurdalásod!
Önmagunkkal is foglalkozni kell, különben megőrülnénk. Lelkünkkel, testünkkel egyaránt törődni kell! Ha elhanyagolod magad ilyen téren, vagy enyomod magad, mindent és mindenkit amgad elé helyezel, abba tönkre fogsz menni lelkileg előbb vagy utóbb!
Én egyébként egy időben hallgattam este lefekvés előtt meditációs hanganyagokat és én attól is egész relaxált állapotba tudtam kerülni, utána nyugodtabban is ébredtem meg hasonlók :)
Légy egy kicsit önző! Foglalkozz magaddal!
Ahogy a gyerekeknek a játéksarok a kis kuckójuk, a férjeknek a műhely vagy motorozás (stb), neked is kijár igazán valami kis zug, ahová visszavonulhatsz kicsit és magadban rendezheted a dolgokat például egy csésze tea mellett.
Szia Aniko19!
Persze, hogy örülök a családomnak, hogyne örülnék! Azért így is vannak feszültségre okot adó tényezők, pl. azt még nem említettem, hogy anyósommal lakunk immár 15 éve és bár rendes, de azért adódnak súrlódások...
A munkahelyemen pedig a leépítések alkalmával 2x is rezgett alattam a léc, persze, hogy igyekszem megbecsülni magam.
Hetente 1x kint van az egész vezérkar és ilyenko is izgulok, hogy jól csináljak mindent...
Azonkívül sosem volt önbizalmam. Talán erről el kéne beszélgetnem egy szakemberrel? Mindig is csúnya kislánynak éreztem magam:(
Az anyukám mára egy idegroncs.
Lehet, hogy hozott dolog?
Ma reggel vettem magneb6-ot. Már előbb kellett volna.
Köszi!
Szia!
Szerintem járj el jógázni, egyél sok magnéziumot, B-vitamint, gyógynövényből készült nyugtató teát.
Vagy ha van rá lehetőség, otthon kialakítani egy sarkot magadnak, ahol magaddal foglalkozhatsz, kicsit kikapcsolódhatsz.
Próbáld ki az orbáncfűteát, nagyon jó!
A pszichológus csak segíthet, szerintem semmi vesztenivalód nincs, ha elmész!
Még egy ötlet, ha nincsenek ellenedre a hivatalosan nem teljesen (nem egyértelműen ) elfogadott módszerek: egy jó kineziológus ilyenkor szinte csodát tehet. Tapasztalat, anno jártam pszichológusnál is, meg kineziológusnál is, és szerintem mindkettő segít. A kineziológusnál a stresszoldásnak szntem gyorsabban éreznéd a hatását.
Hát pont ez a baj, hogy rendszeresen sportolok, számomra ideális a munkahelyem és a munkám, a fizetésem is tűrhető és nagyszerű férjem van, ill. a két gyönyörű gyerekem, akik kitűnő tanulók(még kisiskolások),különösebb súlyproblémákkal sem küzdök, minden idilli és akkor miért vagyok feszült?
Talán túl sok ennyi teületen tökéletesen megfelelni?
De hisz' mindenki ezt csinálja,próbál megfelelni, nem? Vagy lehet, tényleg nagy ügyet csinálok mindenből...
Szerintem is érdemes szakemberhez fordulni és nem szabad megvárni, mig nagyobb baj keletkezik.
Ezenkivül a család is szenved, ha ideges vagy!
További ajánlott fórumok:
- Ez egy pszichologiai jatek. A neve: Mi lennel ha...
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- 15 ezer pszichológus van ma Magyarországon
- Az iWiW pszichológiája
- Pszichoterápia és egyéb pszichológiai könyvek, avagy, hogyan működik a vegetatív idegrendszer és a lélek.
- Ez lehet pszichológiai probléma? És ha igen, mi a megoldás?