Elhunyt Bódi László (Cipő) (beszélgetés)
Tudod sokan hasonlóan éreznek most mint te, nyugodtan írd ki magadból :(
Blikk honlapján olvastam, hogy Cipő anyukája zokogva kérte, hogy kapcsolják ki Cipő zenéjét, mert ez egy temetés, nem cirkusz. Ez igaz vagy megint egy Blikk kacsa?
Köszönöm hogy megírtad,most én is megnéztem a képeket :(
Mindjárt lesz a fókuszban is.
szívesen:)
Egyébként Nálam az nem kérdés,hogy meg e fogom mutatni a gyerekeimnek a Republicot.
Még csak 20 éves vagyok, de 3-4 éves korom óta ismerem a Republicot. Szerelem volt első hallásra, még most is tisztán emlékszem. Egyszer meghallgattam a 'Szállj el kismadár-t' tényleg 4 éves koromban és már kívülről fújtam. De ugyanez volt a 67-es úttal is. Tudjátok szörnyű érzés, hogy Cipő már nincs velünk, ezt nem lehet könnyen feldoldogzni, nekem nem megy :'(((((( Nem mehetek többet Republic koncertre, soha többet nem hallom élőbe Cipőt:'(((( Neeeeem, ez egyszerűen nem igaz :((((((
Na jó nem akarok itt szomorkodni nektek, biztos nem vagytok rá kíváncsiak, a lényeg az, hogy az én gyermekeim ismerni és tudom azt is, hogy szeretni is fogják a Republicot!!!!!!!!
Először is, nagyon szép, megható temetés volt, nagyon sokan eljöttek, ami szerintem érthető!
Először a pap beszélt, majd egy férfi, és Boros Csaba. A gyászbeszédben Cipővel kapcsolatos emlékeikről beszéltek, és, hogy a szívükben örökké élni fog, illetve a dalaival. Azt mondták, hogyha a következő generációnak, tehát fiainknak lányainknak megmutatjuk a Republicot, azzal is Cipő tovább él, a dalaival.
Hű, lehet ezt most érdekes fogalmaztam meg, de remélem érted/értitek.
Elvileg majd mutatni fogja a TV :)
A végén oda lehetett menni a sírhoz, és virágot tenni, tele volt a sír sárga rózsákkal, mi is azt vittünk, gyönyörű volt.
Én is :(
De nem tudok menni,viszont közel lesz hozzánk,mindig eszembe jut majd ha a temető előtt megyünk el:(
Én megyek !!! Szeretném elkísérni az itteni utolsó útjára
És még mindig nagyon szomorú vagyok :((
Bocsi, de javítanom kell.
2010 március 15.-én volt a Republic együttes 20. születésnapja.
És Cipő sajnos már négy és fél évig volt beteg...
Akit érdekel, ma este a Magyar 1 csatornán, a királyi tv-n!
23:50, Szombat (március 16.), m1
Republic koncert
magyar koncertfilm, 50 perc, 2010 (12)
rendező: Seres Tamás
operatőr: Ángyán András
előadó: Republic zenekar
vágó: Veréb Csaba
zenész: Patai Tamás, Bódi László, Boros Csaba
A film értékelése: 8,1/10 (17 szavazat)
Értékelje a filmet!
Értesítő
Hozzáadás:
Az előző évek nagy sikerű, telt házas március 15-i ünnepi koncertek után idén a Papp László Budapest Sportaréna adott otthont a Kisvárdáról indult együttes 20 éves jubilálásának. A pop és a rock határán működő népszerű együttes két évtizedének legjelentősebb dalai mellett a legújabb, Köztársaság című új stúdióalbum sláger-várományos számai közül is hallható lesz néhány.
B.Tóth László, egykori DJ emlékezett meg az imént Cipőről-a TV2 csatornán.
Ő is azt hangsúlyozta, amit mi is itt:a zenekarnak folytatnia kell. Ezt kívánja az egész ország.
Cipő is erre biztat odafent..
Igazad van, drága barátunk!
Soha nem felejtünk el..
Nekem is fáj :(
És nagyon sokaknak,ez biztos.Hiányzik :(
Én mikor megtudtam akkor reggel,a telcsimen olvastam egy barátnőm írta ki a facéra nekem kérdésként:(
Csak néztem,hogy ugye nem igaz?De úton voltam épp így csak később győzödtem meg róla hogy sajnos a hír igaz:(
Nem sírhattam egész nap ,mert melóhelyen voltam,de este elsirattam Őt itthon:(
Bíztam,bíztunk nagyon hogy felépül.
További ajánlott fórumok:
- Szerinted Bódi László (Cipő) nélkül is zenélhet tovább a Republic?
- Lehet hogy velem van a baj? Mindenki azt mondja elhunyt szerettünk lelke velünk marad...
- Hallottátok, hogy elhunyt Kolonics György? :'-(
- Elhunyt László Atya
- Hamvasztásos temetéshez mióta kell ruhát és főleg cipőt vinni az elhunytra?
- Elhunyt Grétsy László