Elhidegülés? Vagy legyen vége? (beszélgetés)
Ha vki a kapcsolatában másra vágyik (napsütéses sétára, csókolózni az esőben vagy forró szexre) és nem kapja meg, az először elhidegül, majd lelkileg is tönkremegy.
Ha nem rendeződik a kapcsolat, akkor lehet maradni. De van értelme?
Előbb-utóbb úgyis jön vki, aki megadja a vágyott dolgokat..
Ahhoz, hogy elhidegüljön egy kapcsolat, annak az elején az egésznek még forróság kellett legyen, ez tud kihülni csak.
Ezzel még lehet kezdeni valamit, mert valahol mélyen, még ott a zsarát.
De amelyik kapcsolat eleve hűvösen indul, abból nem lesz soha banánérlelő forróságban eltöltött éjszaka, ami minden kapcsolat alapja.
Azok elélhetnek hosszú évtizedekig is, csendben, békében.
De minek is?
Mi a torpenet,segitene kicsit...
Igy Kb.milyen szinu viragra gondoltam? :D
De végeredményében akkor nem lehet ezt a vérmérsékletből levezetni.
Csak a kapcsolatból lehet levezetni. Ha kihűltek az érzelmek, ott már nincs kötődés, viszont állandóan körülötted van valaki akit nem szeretsz, előbb utóbb az idegeidre megy, hogy kerülgetni kell. Jön az útálat. :-)
Mert vannak a szenvedéllyel teli emberek, meg vannak a jégcsapok? :-) A többség az szerintem a kettő között van.
És keverékek: egy jégcsap is szenvedélyes lehet néha, és egy szenvedélyes is kihűlhet mint a jégcsap. :-)
Bárcsak tudásbázis kérdés lenne.. a tudásnak, az eszünknek nem sok beleszólása van.. Mondjuk aki átélt ilyet, annak már tudás lesz belőle. Nade.. ésszel azt mondja az ember, ami a 3. hsz.
De ez nem ilyen egzakt. Minden kapcsolatot ki kell véreztetni lezárás előtt. Legtöbbször ebbe az időszakba az elhidegülés is beletartozik. Abban a szakaszban még nincs vége, mert ezt az állapotot fent lehet tartani. Kérdés, hogy érdemes-e. Ha egy elhidegült kapcsolat eléggé biztonságos, akkor a komfortzónában maradva évekig el lehet lavírozni, nem is rosszul. Amíg nincs viszonyítási alap. Ez egy időzített bomba. Lehet sosem robban fel, de ott dolgozik.. Én figyelném a testi jeleket is. Ott a válasz belül.
Inkább legyen vége, ha elhidegültek egymástól.
Van olyan amikor még menthető, de mind a két félnek akarnia kell, okozhatja a munka, stressz is a kissebb elhidegülést.
Amíg rendbe lehet hozni addig érdemes, de úgy benne lenni, hogy nem oldódik meg a helyzet nem érdemes.
Az emberek sok hülyeséget tesznek, sajnos némely végzetes. :(