Elfogadnátok ezt a munkát? (tudásbázis)
Ne vállald el. Biztosan van hátsó szándéka és a kapcsolatod rovására fog menni a munka.
Persze ha partnerként őt is el tudod képzelni, akkor hajrá !
( már a nagyszüleink is megmondták, hogy ne higgy a férfiaknak, ez az úriember meg még csak nem is hazánkfia, lehet hogy nem is érted 100 %-ig, hogy pontosan mit akar )
Koszonom a korrekt hozzaszolast!
Mivel mar ket eve itt elek, valoban vannak papirjaim, adozok, hasznalom az orvosi ellatast is. :D
Az, hogy hogyan allnak a kulfoldiekhez, nagyon valtozo. Itt delvideken meg tobb az angol, mint eszakon vagy Londonban es erezni is lehet, hogy a gazdasagi helyzet egyre rosszabb, hisz mindenhol voltak angol kollegaim es ugyanazt csinaltak, mint en, epp ezert no az ellenerzes irantunk, de soha nem nyilvanitjak ki bunko formaban... es mondom, nem mindenkit zavar! Ennek a ferfinak is Auszraliaban el a fia, egy masik sofor Nemetorszagban volt armys, ma mar mindenki el mindenhol, anelkul, hogy lekomcsiznak oket...
"a papírjaid sem tökéletesek, és ki vagy szolgáltatva egy magát felsőbbrendűnek képzelő brit állampolgárnak..
te mindig is egy komcsi országból jött(ment) leszel..."
Azert ez egy kicsit durva. Mi az, hogy nincsenek a papirjai rendben? Milyen papirok? Nem kell vizum meg munkavallalasi engedely. Agency-nek dolgozott korabban, tehat ami kell (NI nuymber, bankszla szam) az vszinu megvan.
Egyebkent mibol jott az le, hogy ez egy magat felsobbrendunek kepzelo brit allampolgar? Mi van ha csak emberseges? Vagy ha valaki kedves, segitseget ajanl fel az mar felsobbrendunek kepzeli magat?
Csodalkozom, hogy a forumindito nem akadt ki ezen, hogy le "jott-ment"-ezted, azert mert valaki Mo-ra szuletett de mashol szeretne ervenyesulni, attol meg nem jott-ment.
Egyebkent, volt reges-reg nekem egy munkahelyem meg Mo-on, pincerkent dolgoztam egy torok etteremben. Volt komoly kapcsolatom, a tulajnak is, megis belemszeretett. Amig keretek kozott tudta tartani, tiszteletben tarotta,hogy volegenyem van, maradtam. Eljott az a pont, amikor viszont ki kellett lepnem, mert tul messzire ment. Nem tortent baj, nem volt fizikai dolog. Nekem is nagyon jo dolgom volt ott, nagyon jol is kerestem.
Szerintem amig nem mozdul rad, tiszteletben tartja a hatarokat addig maradj, es kozben nezelodj.
miért nem ugyanaz a név válaszolt? Csak nem te vagy a pasija?
Az, hogy mi van, mi nincs eszed ágában, azt csak te hiszed. A tesztoszteron vezérelt pasi sok furmányra képes.
figyelj, és ne csodálkozz semmin.
Add át beírónak a klaviatúrát, ne írj helyette.
Még annyit, hogy te tudod igazából, mik a terveid. Ha a párod az a férjed, gyerek nincs, közös jövőt terveztek, és szeretnél te is, és a férjed is ott, angliában előrébb jutni, akkor bizony vékony a jég...
ha viszont csak a pasid, és felejthető, egy próbát megér...de akkor sem költözhetsz az angol munkaadóhoz, ami elég zűrös.. reggek az irodában dugni, aztán délután még a raktárban is...hát nem tudom..ebből hosszú távon nem jössz ki jól..egy esetben, ha olyan nő vagy, amilyenhez hasonlója még nem volt...
csak te látod igazából..
minz tudod, a pasik zöme a farka után megy...
Pasi vagyok, tehát első kézből állíthatom, ebből bizony valami lesz..
de..ha van párod, és az számít rád, megbízik benned, akkor bizony egyre nehezebb..mert ha ennyit feccöl a az angol pasi beléd, azért bizony valamit elvár...és ha egyszer beúsztál a varsába, abból nincs kiút..(sértetlenül)
Be kell kalkulálnod a gyerekeit is, sőt főleg azokat...ne felejtsd, te csak egy magyar melós vagy...ez bizony szorongató érzés..főleg úgy, hogy csóró vagy, a papírjaid sem tökéletesek, és ki vagy szolgáltatva egy magát felsőbbrendűnek képzelő brit állampolgárnak..
te mindig is egy komcsi országból jött(ment) leszel...annyira nem lehet inteligens a pasi, hogy ne ezt gondolja(ha nem is mondja)
még sorolhatnám...de ez nem egyszerű..innen észt osztani könnyű, ezt belátom, de ott, a te helyzetedben lenni, az már kemény...
a végtelenségig nem tudod húzni, egyszer kenyértörésre kerül a sor...akkor vagy fekszel, vagy tipli...figyeld meg...
én szóltam...
A függetlenség híve vagyok.
Nem jó a munkát és az érzelmi függést, kiszolgáltatottságot keverni.
További ajánlott fórumok:
- Ti elfogadnátok egy határozott időre szóló állásajánlatot, ha közben gyermeket terveztek?
- Hogyha egy szakember ingyen felajánl egy szolgáltatást elfogadnád?
- Hajdúszoboszlón az aquaparkhoz közel tudtok ajánlani valamilyen jó kis szállást, ami nem túl drága és ahol üdülési csekket is elfogadnak?
- Tudtok helyet, ahol ajándékba elfogadnak könyveket?
- Ki csinálhat költségvetést építkezéshez?Olyat, amit elfogadnak a szocpolhoz.
- Budapesten és környékén tudtok olyan bababoltokat, ahol elfogadnak üdülési csekket?