Elfogadható női rossz tulajdonságok (beszélgetés)
Mindenkeppen magasabbrendu lehet a kapcsolata, hiszen itt a legtobben csak netellenseget tudnak osszeszedni.
Igaz, ok nem is feltekenyek... ;)
Egy igazi lelki társ; vagy netán neten rendelt guminő a játszadozáshoz? :)
Bírom az ilyen lelki társakat; annyira megértőek tudnak lenni :D a feleséggel kellene beszélgetni szívem, miközben mossa a gatyádat vagy büdös zoknidat.
Ez nem Neked ment, Sanyi, hanem emberünknek, aki a neten szívja mások lelkét.
Nem vesszük úgy, mert írtam valamit :) szerencsére nem vagyok a feleséged, ha az lennék, már kicsináltalak volna teljesen :) a feleségedet nagyon sajnálom.
Hű de kiváncsiak némelyek...De sajnálom,mint ahogy azt írtam már kicsit lentebb,részemröl a téma lezárva...(Ki ne furja az oldalatokat a kíváncsiság...Azért arra vigyázzon mindenki ha lehet...Egy baráti jó tanács...)
Annyira nem állhat a helyzet magaslatán a netbarátnőd.
Neki van igazi pasija is?
Na igen...Csakhogy nem (Te...) vagy a feleségem...Éshát akkor ezzel okafogyottá is vált ugye az egész hsz.-ed...Szóval szerintem vegyük úgy,hogy nemis is írtál most semmit...
A multkor en is mekaptam tole, hogy nem tudom megerteni ezt a magasabbrendu kapcsolatot a felesegevel.... Tenyleg nem, de nem is kell! :)
Hacsak nem netfelesegrol van szo... :)
Netbarátnő :) a feleséged helyében én már régen kidobtalak volna, persze egy jó ügyvéddel a háttérben :)
Es minek kell egy ilyen netes baratno? Mire jo? Feleseged tud rola?
Mert örökösen azt hiszi,hogy rajta kívül más nőkkel is levelezek a neten,pedig dehogy...Ezenkívül állandóan azt hiszi,hogy a való életbeli nőismerőseimet kefélem titokban,meg örökösen flörtölök velük...Pedig dehogy...(És ezzel részemröl a téma itt a továbbiakban lezárva...)
Netes, mert behaloztad korabban? ;)
Es akkpr o megis mi alapjan feltekeny???
De akkor a netbarátnő miért féltékeny?
Nem a szeretőm...Hanem a netes barátnőm...A kettő között óriási különbség van...
Félreérthető egy kicsit...Most barát, vagy a szeretőd?
Netes barátnő egész pontosan...Azaz személyes találkozó nincs,csak netes barátság...Abban nincs semmi rossz...
neked a feleséged mellett barátnőd van? hát ez nagyon nem szép.
A kórosan féltékeny nő valóban nem egy túl szerencsés illető a saját természetét illetően,de azért én tudom mindig tolerálni egy bizonyos határig ezt a fajta viselkedést...Szerencsére a feleségem nem egy féltékeny alkat,de a netbarátnőm már annál inkább az...Sajnos...
Nem lehetett semmi ez a kaland...Olyan jót nevettem az előbb,ahogy olvasttam...Tragikomédia lehetett tényleg az egész...
Szamomra a feltekenyseg a legrosszabb tulajdonsagok koze tartozik. Egyreszrol idegesito a masik bizalmatlansaga, masreszt a sajat onertekelesi zavara.
igen vannak ilyenek de az ilyeneket kerülöm is mert a folytonos elégedetlenkedést és morgást nyavalygást nem szeretem
Nem is értem ezeket az embereket. Ha nem szeret valakit, akkor legalább hagyja békén. Nekem is volt egy kolléganőm, akin látszott, hogy nem kedvelt, de mégis békén bírt hagyni.
Tele van a környezetem ilyenekkel. És elegem van. A munkahelyen is, meg a családban is van ilyen. Kiállhatatlan.
Az egyik ismerősöm. A párja, a pasi mesélte: 50 körüli 3 gyerekes elvált nő, összejött ezzel a fószerral, aki elvitte nyaralni, télből a nyárba, hajóútra. Az úton 8 fő vett részt, mind párok. Az egyik csaj 37 körüli volt, csinos, és a férjével volt.
A pasi, az ismerősöm megjegyezte a nőjének, hogy ők akkor együtt voltak már, amikor a férfinak felesége volt. Erre a nő egész úton szerencsétlen csajt qrvázta le hangosan, trágár módon, sőt emellett egyszer meggyanúsította a pasiját, hogy megfogta a nő fenekét :) holott nyilván a barátja feleségének a fenekét nem fogta meg. Na ez betegség. Agybaj.
További ajánlott fórumok: