Állásinterjún 3 rossz/fejlesztendő tulajdonságra mit válaszolsz? (tudásbázis)
Köszönöm a válaszokat. Tőlem 10-ből 8x kérdezik, és nem tudom, h miért.
Tesóm egyet mondott (ő azért ismer), h hajlamos vagyok elveszni a részletekben - mert ez akár pozitív is lehet. Az tetszett, aki azt írta, h stresszhelyzetben zavarba jövök :D
A barátnőm is azt mondta, h el szokta poénkodni ezt a kérdést. Viszont én nem vagyok egy humor herold. Jót tudok nevetni másokon, de magamtól csak nagy ritkán jön ki jó poén, pláne ilyen szitukban nem.
Csak annak lehet segiteni, aki hagyja.
Reszemrol nincs tobb komment.
Íme :)
Egyetértek veled!!! Sajnos, de így van.
Olyan, mint a nyuszikás viccben, mikor azért is megverik, ha van sapkája és akkor is ha nincs:(
Végigcsináltam egyszer egy ilyen 5 naposat, mert tudtam, hogy ez az ára annak, hogy felvegyenek, de nagyon-nagyon vissza kellett fognom magam, hogy a sok gárgyult kérdésre ne szívem szerint válaszoljak.
Mákomra a cég 2 hónap múlva csődbe ment, ami azért volt klassz, mert így átkerültem egy szuper jó céghez. (persze már ez is múlt idő)
En bevallom minden alkalomal, mi az a harom terulte amit mindenkeppen fejleszteni szeretnek (vagy akar mar fejlesztek is).
Eddig bevalt. Latjak, van onkritikad es tudod, mi a megoldas a problemak lekuzdesere. (proaktivitas)
Én semmit sem válaszolnék, legfeljebb poénkodnék egy sort.
Nem szeretem az agymosós helyeket.
Túl szerény vagyok, túl pontos és túl kreatív :)))
Na jó, csak vicc volt :)
Komolyan:
Szerintem írd le ide, hogy te miket tartasz magadnál olyannak, amivel nem vagy elégedett és akkor könyebben lehet belőle olyan farigcsálni, ami nem negatívan jön le.