Elfogadható-e a csajozás, párkapcsolatban? (beszélgetős fórum)
Ertelmetlen topik, amely mar magaban foglalja a valaszt is.
Bar, oszinten szolva azt nem ertem, Delia miert csodalkozik, azon, hogy megcsaljak, amikor o, mint a vegzet asszonya szuper-jo-testu fiucskakat szed fel.
Ok altalaban nem az esz bajnokai, s ha nem eleg nekik a no, akkor talan csak asszony vegzet nelkul. Bar lehet, tevedek...
Jujjj.
Akkor én azé nem félek.
Ugye?:-)
A tudomány az tudomány:-) :-):
Mégis miben kellene összetartani.?
Szerintem összetenni inkább:-)
Mint a keresztrejvényben:
Mi az? Női nemi szerv, négy betű.
Vízszintes vagy függőleges?
Vízszintes.
Akkor száj.
Meglehetne... ???
Bocsájtani még talál lehet, de megbízni, felejteni???
Az,de igaz.
Úgy van ,ahogy írtad.de ha neki ez jó,legyen,csak meg ne bánja:-)
Mert biztos akar lenni abban,hogy estére van hová üríteni a nappal felgyülemlett gerjedelmet.
Desz.r volt ezt leírni.
Közel 180 férfi között dolgoztam éveken át a húszas éveim elején... Mindenki kedves, udvarias volt... Volt némi kedveskedés, néha félreérthető, kétértelmű kifejezés... Igen, udvaroltak is... Csak rajtam múlott, hogy nem lett egyik kezdeményezésből se folytatás... Részemről az volt a kezdeményezés lezárása, hogy "majd az, aki elé/je/d teszi a vacsorát..."
Egy évben általában kétszer elment a társaság bulizni: ittunk, vacsoráztunk, végig énekeltük az éjszakai város főutcáját... És ennyi.
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Lefeküdtem egy párkapcsolatban élő férfival. Hogy kerüljem el a lebukást?
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?