ELEVEN TEAM - ismeritek? (beszélgetés)
:))))))))))))))))))))) gondoltam, hogy észreveszed!!! :)))))
Beszéltem ma velük, azt mondták, 3 éves gyerekük még nem volt, 4 éves a legfiatalabb, de írja k le mindent részletesen e-mailben és akkor megbeszéljük mi legyen :) Előrejelzésként azt mondták, valószínűleg lenne mit keresni náluk Lucával, inkább az a kérdés, hogy már most is, vagy még várjunk egy kicsit.
Szia itt is. Látom nem sokan ismerik.
Megnéztem a honlapjukat, olvasgattam. Jónak tünik.
De szerintem Te is ezt szürted le.
Speciális nevelési igényü gyerekekkel foglalkoznak, szeretnék többet megtudni Róluk. Van olyan aki ismeri közelebbről az alapítványt, járt vagy jár hozzájuk?
Kislányom 3 éves lesz, kiemelkedő értelmi képességei mellett "hyperaktív vonásai" vannak, bár ugye ezt még ilyenkor nem lehet egyértelműen megmondani. A leendóvónénink említette ezt az alapítványt.
További ajánlott fórumok:
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Létezik a "nagy ő"? Hisztek benne vagy talán már ismeritek is?
- "Zabkása diéta"ma akadtam rá, ismeritek?Ha nem és érdekel, hétfőtől próbáljuk ki együtt!
- Ti szülnétek olyan férfinek gyermeket, akibe nem vagytok szerelmesek, de ő nagyon szeret és már 4 éve ismeritek egymást?
- ALDI. Ismeritek? Jártok oda vásárolni? Ha igen mi a tapasztalat?
- Mit szólnátok hozzá ha találnátok ismerőst a Hoxán, de miután megtudja, hogy személyesen ismeritek egymást még az üzenetedre sem válaszolna