Életünk új értelmet nyert :) (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Életünk új értelmet nyert :)
Szia! Nálunk sajnos a 13. héten bebizonyosodott hogy a babánk Edwards szindrómás. Az UH-on olyan biznyossággal kijött az összes erre a betegségre jellemző tünet, hogy az orvosi javaslat alapján azonnali terhességmegszakítás lett belőle, nem is küldtek el kromoszómavizsgálatra. :( Még mi, laikusok is láttuk a felvételeken, amiről beszéltek az orvosok :(.
Az egyetlen ami bíztató, az volt, hogy a professzor azt mondta, nincs reális esély arra, hogy ez megismétlődjön, és 2-3 hónap múlva próbálkozhatunk újra.
Ennek ellenére én nagyon örülök, ha a rosszabb eredmények ellenére egészséges kisbabák születnek, mert az egész terhesség, születés maga a CSODA, így azt mondjuk, a remény az, ami mindig élteti a szülőket! :)
Az én lányom is Mia:) nekem amúgy azt mondták végig h nagyon kicsi meg h megvan nagyobbodva a szíve megva veséi.:(.
Teljesen egészséges, es 3270-nel született :P
A kórházi részét át tudom érezni en is minden nap sírtam. Borzasztó volt, pedig ott még a nővérek is segítettek. ..kepzelem milyen lehetett így :/
A pozitív hozzáállás rajtam sajna nem segített pedig végig úgy gondoltam könnyű szülésem lesz. A tágulásig gyorsan es könnyen ment minden de aztán kiderult hogy nem fér ki.... császárt akartak majd odajott egy orvos es közölte h kifer. Na igen ki us fért 3 órán át tartott a kitolas ketten nyomták felülről egy meg húzta alulról vákuummal. Életemben nem szenvedtem ennyit :(
Nem semmi...a Bajcsyról mondjuk én még se rosszat, se jót nem hallottam, én is csak 1x voltam ott, a Genetikai tanácsadáson. Ott mondjuk aranyosak voltak, és a szakmai kiválóságukat sem vonom kétségbe, de a futószalag és a "legyünk rakta túl mielőbb" hozzáállás nekem nagyon nem tetszett. Oda többet tutira nem megyek, ez biztos.
Viszont így duplán-triplán örülök annak, hogy egrészt lakhelyileg sem tartozom oda, másrészt az orvosom sem ott dolgozik...
Pocok! Szívből gratulálok! hidd el volt egy pillanat amikor én is megingottam. az utolsó héten jártam mikor is a kórházban voltam NST-n. 30 percet ültem a gépen és végig hallgattam ahogy egy nő vajúdik torkaszakadtából ordítva.,... :) Kitartást :)
Mzsuka! köszönöm:)
Pahet: <3
Katica: A Budapesti Bajcsy Zsilinszki kórház volt.
Először is gratulálok a babádhoz!!
De mindíg kiakadok amikor ilyeneket olvasok a kórházi dolgozókról.Le kéne írd melyik kórház,mert megérdemlik.Aki nem való emberek segítésére,az minek megy ilyen helyre dolgozni?Útálom az ilyeneket,felháborító.Az ember ki van szolgáltatva nekik,miért nem lehet kedvesen ellátnia a munkáját?HA meg utálja menjen máshova.
Gratulálok a kisfiadhoz! :)
Sajnos én is hallottam már rosszakat a kórházakról, de nekem szerencsém volt, én mindkét fiamat ugyanott szültem, és mindkét alkalommal nagyon pozitív élényeim voltak. Odafigyeltek rám a szülőszobán, utána a csecsemősnővérek is bármiben kértem a segítségüket, azonnal jöttek. Az egyetlen negatívum az volt, hogy a fejfájásomra nem tudtak gyógyszert adni, mert nem kaptak...az egy mellettem fekvő kismamától kellett kérnem. De ez már nem a kórház, hanem a magyar egészségügy hibája, úgy érzem.
Próbálj meg csak a szépre emlékezni :)
Gratulálok a picikédhez :))
Elképesztő,hogy vannak ilyen kórházak...mindig ledöbbenek :/ Hál isten ,nálam nem ez volt a helyzet-én májusban szültem,és nem Budapesten-de a lényeg,hogy átvészeltétek :) Sok örömöt és boldogságot kívánok nektek :)))))
Köszönöm szépen!
Igen a kórházban töltött pár nap jobban megviselt mint maga a szülés... Borzasztó volt hogy e miatt nem tudtam felhőtlenül örülni..
Gratulálok a kisfiadhoz!
A kórházon pedig meg sem döbbenek, itt is ez a helyzet és ez nagyon elkeserítő... :(
Terhességem alatt folyamatos kérdés volt. Nem félsz? A válaszom a hatalmas nem volt. Tudtam, hogy minden rendben lesz... Hiszek benne, ha pozitívan áll hozzá az ember, akkor pozitív élmény marad.
Ugrás a teljes írásra: Életünk új értelmet nyert :)
További ajánlott fórumok:
- Idióta vagy értelmetlen szavak, mondatok
- Nő létemre nem látom értelmét a nőnapnak!Nem tettem érte...
- Az élet tényleg értelmetlen amúgy?
- Tudtok buta, esetleg értelmetlen magyar dalszövegeket idézni?
- Mivel lehetne értelmét találni az életemnek? 30 feletti vagyok és se saját lakás, se jó munka, se rendes párkapcsolat, se család?
- Gyermek bántalmazás..egy 10 éves gyermek értelmetlen halála:(