Élet a Halál után és a Reinkarnáció (beszélgetés)
Amit most leírok az nem kitaláció.
Még az iskolás koromban volt 1 Dani nevű barátom. Mindketten májusban születtünk és 1 lakótelken laktunk. Az iskolában mellettem ült. De ami a legdurvább: Karácsonyi húzás volt és én az ő nevét húztam és ő meg az én nevemet.
Én azt gondolom, hogy ha valakinek valamilyen kifejezett problémája nincsen, akkor nem érdemes "belepiszkálni" a múltba. Ha muszáj, mert átcipelt magával valamit az ember a jelen életbe, akkor segíthet. De csak a "hecc kedvéért" ne próbálja ki senki. Megrázó lehet.
Én hipnózis nélkül is emlékszem dolgokra és álmodtam. Nem épp vidám dolgokat.
Szia! Engem is érdekelt a téma, faltam egy időben az ilyen olvasmányokat, de aztán rájöttem, egyik sem győzött meg arról, hogy létezik, hiszen senki nem jött még úgy vissza, hogy én ez voltam valamikor. Olvastam mondjuk olyanról, hogy úgy érezte, hogy van egy hely ahonnan származik, nem tudom ez sem volt számomra meggyőző.
A hit viszont nagy csodákra képes.
Sziasztok!
olyan emberek hozzászólásait, tapasztalatait várom, akik érintettek a témában,megtapasztalták a klinikai halált, vagy akár, csak hiszik, hogy van élet a halál után,hisznek a karma létezésében, illetve a reinkarnációban. Szerintem érdekes téma...
Mivel szeretetre éhes vagy, szereted, ha szeretnek és Te is szeretsz szeretni, azt kívánok Neked,hogy találd meg azt, aki úgy, és olyannak szeret amilyen vagy, és attól boldog amit csak Te tudsz adni neki és senki más. Akkor meg tudod mi az igazi boldogság. Igy aki szívből megszeret nem csalódik benned. Bár én nem ismerlek:)
A család sohasem tudja pótolni a szerető társat, mert mindegyik mást ad számodra.
Nem engeded meg, mert félsz az újabb csalódástól, már nem akarsz több fájdalmat. Esélyt sem adsz. Legalább is a mondatod alapján.
Igen, még mindíg szeretem. Sőt a másodállásom is ilyen területen lesz.
Kiégés? Csak nem szakmabeli vagy, hogy erre így rákérdeztél?
És még mindig szereted és bírod csinálni?
Kiégés a láthatáron?
És tényleg. de fizikailag is, és pszichésen is megterhelő szokott lenni, viszont szeretem csinálni.
Immáron 16-ik éve csinálom. 1995-ben kezdtem ezt a szakmát.