Élet a gyes után, nektek hogy sikerült? (beszélgetés)
Ez így van. Anno nálam is, mikor meghallották, hogy gyerek, ráadásul 2, rögtön közölték, hogy nincs táppénz.
1 évig nem találtam semmit, rengeteg helyre jelentkeztem, legtöbbször semmi visszajelzés.
Pont, mielőtt lejárt a munkanélkülim, felhívott egy állásközvetítő iroda, hogy keresek-e még munkát. Össze is jött, amit találtak, de sajna csak kölcsönzött munaerő lettem egy nagy cégnél, minimálbérért. De örültem, hogy akadt valami. 2,5 év után akkora szerencse ért, hogy átvett a cégem saját dolgozónak. Jó fizetés, prémium...stb. Már összességében 4,5 éve dolgozom itt, és nagyon szeretem!
Én Pécsett lakom, itt elég rosszak a lehetőségek állás ügyben. Ezért is volt szerencsém ezzel az állásközvetítővel. Amúgy nem is emlékeztem már, hogy jelentkeztem hozzájuk. :)
Sajnos igen... Gyes után nekem sem volt már helyem, a munkanélkülin meg nem sok jóval kecsegtettek. :-((
Munkát sosem tudtak ajánlani, nekem kellett a nyakamba venni a fél világot.
Voltam több helyen is, de sosem hívtak vissza. Nem akarlak elkeseríteni, de nagyon sok munkanélküli van és kevés állás.
Vagy ha sikerülne, akkor valami biztos közbejön.
Volt olyan hely is, amikor az uccsó pillanatban kérdeztek rá a családra. Addig enyém volt az állás, majd mikor megtudták, hogy van 2 gyerek, a kicsi meg még csak ovis, jött a duma, hogy majd értesítenek.
Azóta is hívnak... :-((
További ajánlott fórumok:
- Nektek is az életetek legnagyobb problémája, hogy ki van nyitva a bejárati ajtó, amikor otthon vagyok?
- Szerintetek hasznos az élet- és lakásbiztosítás?Nektek van?
- GYES előtt 8órában, GYEs után 4 órában dolgoznék. Nektek a felgyűlt szabadságot hogyan fizették ki?
- Nektek is mondott már hasonlót férfi az életetekben?
- Gyermeket születése után és a papírok beadását követően, nektek mennyi idő után küldték a gyest és az anyaságit?
- Jogi kérdések, melyekre szeretnék választ kapni! GYES, GYED utáni élet....