Elengednéd a párodat egy ismerössel nyaralni? (beszélgetés)
Komolyan most megettem 4 sportszeletet...
Ehhhh
Ugye nem offoltam!? :D
Kedves Te, ki nem tudsz dönteni!
Zárd le, pakolj össze...és tűz! :DDDDDDD
Szerintem
Elég átlátszó.
ezt csak a cím alapján minjárt utánnaolvasok
Bocsi...tudom...tudom...de ez akkor is pont ideillik
Idézzük meg a srác szellemét! :DDDDDDDDDDD
Sajnálat, kihasználás, "szeretet"...szerintem
Bocsi csak hoztam magamnak csokit...így már jobb! :DDD
Hát... én azt mondanám, hogy ha te nem szereted, ne maradj vele. Érzelmileg zsarolni meg NE engedd magad senkinek. Gusztustalan dolognak tartom...
Szerintem tegyél pontot a végére, és hogy ha elmész az illetővel nyaralni, talán jobb is, hogy pár napig nem leszel itthon, és nem tud zaklatni az leendő exed.
Azzal, ha vele maradsz, csak neki adsz okot a reményre... értelmetlenségnek tartom így együtt lenni valakivel.
Úgy bírom ,amikor az emberek áldozati birkaként panaszkodnak a párjuk miatt ,nem tehetek mást címszóval.
Mégis ki irányítja az ilyen emberek életét?A párjuk,a szomszéd néni ,meg a zöldséges?:))
Most ez komoly?
Már bocsi...
Persze.Általában mindenki másképp gondolkodik,ez tény és az is ,hogy az ember folyton változik.
A párkapcsolatokat pedig épp úgy tanulni kell és tovább lépni mindaddig ,amíg meg nem találjuk a számunkra tökéleteset,akinek mi is azok vagyunk az ő számára és ez nem megy mindenkinél elsőre.
Szóval nem szabad leragadni ilyen kapcsolatba,mert akkor félő elszalasztja az igazit:)))
További ajánlott fórumok:
- 16 éves lányodat elengednéd DISCO-ba?(nem iskolai)
- 15 éves kamaszt elengednéd szórakozni az éjszakába?
- Fenyegetőző ismerőssel mit lehet tenni?
- Hogyan közöljem egy kedves ismerőssel, hogy egy egyeztetett találkozási dátum nem jó, mert orvosi időpontot kaptam akkorra?
- Anyukák! Elengednétek 10 éves gyereketeket egyedül, balatoni nyári táborba?
- Szerintetek elengednek nyaralni?