Elegem van! (beszélgetés)
a gombás fertőzést könnyű felismerni:
fehéres bő folyás, aminek szaga van
égő, viszkető érzés
Mit gondoljon mást? Persze 1001 oka lehet egy ilyen gondnak, nem csak a férekufirc
A gáz az volt hogy persze elmentem az én dokimhoz, de azt "hulyének" tartotta
Amikor az ő dokija is negativ eredményt hozott ki nálam, akkor végre leállt a szövegelésével
Nem hinné, már akkor tisztázódott ez
De hol van már az a barátnő...
:)
Sajnos ilyen világot élünk hogy a sex az nagyon központi szerepet játszik és az értékek mint becsületesség és monogámia azok bizony tompulnak el..
Azonban nézd én a helyedben biztosan kinyitnám a számat.
Én úgy jártam, hogy szakadtam mert nagy is volt és nuku előjáték..nem volt egyszerű helyre jönnöm.
AMr. macsó pedig akart még volna találkozni..
Jött a kínos beszélgetés, hogy miért nem és én vagyok a hibás..mert szűk vagyok, nah én tudod megkérdeztem tőle hogy van az anyukája?
Vannak olyan szituk amikor egy nő a lehető legjobb dolog ha kinyitja a száját és szépen eltakarítja az életéből a nem oda való " úriembereket,, nem minden pasi..de sajnos akad.
Nehéz igen kifogni azt aki megbízható és sajnos még akkor sem éppen biztos, hogy jól gondolod..
Sajnálom, hogy így jártál:-(
Vagy hogy a srácnak nem volt tiszta a keze. Nem azt mondom, hogy retkes volt, csak előtte akármit megfoghatott.
Ez most olyan hülyén hangzik... Na de mindegy, mert ilyen is van. :P
Talán tulzásba viszed a vegyszerek, az illatositott dolgok használatát.
A védekezörendszered valószinü romokban hever.ezek mistt.
Nekem is! De mennyire.
Mi lett a végeredmény? Továbbra is te vagy a bünbak?
Mer' a szemét férfiak...
Volt egy hosszabb kapcsolatom és egy idő után a b.nőm szintén panaszkodott valami fertőzésre
Természetesen "én csaltam meg"
Elmentem az urologusomhoz, vizsgálat, semmi
Ment a hisztéria hogy az én dokim hulye
Aztán elmentem az ő dokijához is, hogy legyen végre béke
Semmi fertőzésem nem volt
Egyáltalán nem gondolom, hogy az barátnőm megcsalt volna, uszodába nem járt, mégis van ilyen
További ajánlott fórumok:
- Annyira, de annyira elegem van már a szegénységből, pénztelenségből! Szegény vagy, te hogy oldod meg a mindennapokat?
- Annyira elegem van!!
- Mi tennétek az ilyen szomszédokkal?Már kezd elegem lenni...
- Annyira elegem van, az anyósomból és az apósomból!!!!!
- Mit csináljak öcsémmel? Már elegem van
- Most lett elegem!