Elégedett vagy magaddal? (beszélgetés)
Köszönöm szépen!
Hát már régóta dolgozom rajta, próbálok minél többet mosolyogni, és pozitívan állni a dolgokhoz. Van hogy könnyen megy, van hogy nagyon nehezen. De úgy érzem egyre jobban megy :) Már kezdem elfogadni magam, és próbálok minél több ismerőst szerezni :)
keresd meg magadban mi okozza az önbizalom hiányodat :)
rájössz, hogy egy múltbéli seb
ha sikerül elfogadnod, hogy ez a múlt és te most itt vagy a jelenben
megváltozik róla a véleményed...és a magadba vetett hited.:)
Sok sikert hozzá:)
Én úgy gondolom egy ember magával sosem elégedett. Mindig vannak újabb és újabb célok amit el szeretne érni.
Persze részsikerek vannak, és akkor vállon veregeti magát, de másnap már az új kitűzött célért küzd.
"Ha majd belefáradsz abba, hogy az legyél, aki nem vagy, akkor majd végre élvezheted az életet. Idővel rájössz, hogy ez nemcsak örömet szerez, hanem valami sokkal mélyebbet ad:
értelmet az életednek."
(C.P)
Ha kialszom magam, akkor igen :o)-de mindig van hova fejlődni! Az elégedettség érzése belülről fakad, ha ezt nem érzed/zük, akkor mondhat bárki, bármit.
Mindenkinek a saját mércéje kell, hogy alap legyen, az a bizonyos "mihez képest"...
Érdekes, hogy a legtöbb hozzászóló a fórum címéről mindjárt a megjelenésére, a testi adottságaira asszociált, pedig nem is ez volt a kérdés (még, ha fórum indítója erre is gondolt). Szerintem a külső legtöbb esetben "csak" okozat, az ok pedig a belső tulajdonságokban, atudatunkban rejlik. Ha harmóniában élsz önmagaddal, azt a megjelenésed is "közvetíti".
Én nem vagyok elégedett magammal, de nem csak a külsőm miatt.
pár éve még nem ezt mondtam volna...
mostmár nagyon boldog vagyok, és tudom, hogy lehet másként is:)