Elégedett vagy a nemi szerved kinézetével? ;) (beszélgetés)
Az van, szerncsére, nem tudnám elviselni, ha nem úgy nézne ki mint a címlapokon, mert megfelelési kényszerem van magammal, és másokkal szemben is.
Tokéletesen elégedett.
Semmit nem változtatnék.
Sok férfit érdekel, és nagyon durván ki is beszélik azt a not, akinek véletlenul nem hasonlít a mai kor ideáljához, nem egy ilyen beszélgetést kaptam már el. Persze a nonek ezt nem mondják meg, meg elhitetik, hogy nekik mindegyik tetszik.
Amikor errol kérdeztem egy fiút, azt válaszolta, hogy volt már olyan novel dolga, akiére rá sem bírt nézni, csak beverte neki. Szó szerint így hangzott el.
Sajnos ilyen sekélyes világban élunk, ahol az emberek komplexusokat ultetnek el a másikban, kikozosítik, megalázzák azt, aki nem nem úgy néz ki, mint, amit a mass media beléjuk sulykolt.
És, akinek nincs onbecsulése, az onértékelése alacsony, az vagy kés alá fekszik, és megpróbál megfelelni a sok felszínes ember elvárásainak, vagy boldogtalanul, kompexusokkal éli le az életét.
najó. igen elégedett vagyok!
szép egyenes, nem görbe mint sok balf*sznak:D
Igen.
Bár nem szoktam nézegetni...
A helyes kérdés, az lett volna, hogy elégedett vagy -e a partneredével ?
A képzőművészetben az akt női testek festik inkább a festők. E szerint a képzőművészet a nőkre szavaz.
Van benne valami. Egy szép női test a legszebb látvány.
Egynem túl szép női test is látvány csak nem akad meg a szemünk sokáig rajta.
Csak azért írtam ezt ide,mert felbosszantott,aki ezt a hülyeséget képes volt kiírni...
Gondoltam,írok valamit a kérdésére,amin rágódhat...
Pumukli!
Én kövér vagyok,de még soha ennyi férfi nem nézett meg,és környékezett meg mint amikor 52 kg voltam!
nagyon sok férfi kifejezetten a molett nőket szereti!
van valami báj,és kisugárzás bennünk,és.
" a szex az valami páratlan,amit egy molett nő tud!"
ezt egy ujságba olvastam!
szóval kedves molett hölgyek nem elkeseredni!
Igen.
Szép, formás, körülmetélt farkam van.
Mondjuk lehetne nagyobb...de nem vagyok telhetetlen.
További ajánlott fórumok:
- A nemi szerved tisztább lehet, mint a kezed vagy a szád...
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- T-mobile web 'n' walk stick... Elégedett vagy?
- Ki elégedett az alakjával?
- Milyen hajfestéket használsz, és mennyire vagy vele elégedett?
- Elsorvadna a nemi szerved , hogyan élnél tovább?