Elálló a füled? Hogy viseled? (beszélgetés)
{16-éves fiu} sziastok én is ezel a problémával szenvedek nemtom mit csinályok?
Az is baj hogy romaniaban élek és nem tom milyen doktorhoz forduljak?
Szia ear.
Renden köszönöm,hogy szóltál.
Szia, Bruce Niko!
Pontosan tudom, mit érzel, én ugyanezen mentem át, de nekem mindkét fülem elállt elég rendesen. Tavaly műtötték, már 35 évesen... Van egy másik fórum, itt a hoxa.hu-n, gyere át oda, ott sokan vagyunk már, akik túl vagyunk a műtéten, és szívesen segítünk. A fórum neve: Fülplasztika. Itt, Magyarországon ha csak az egyik füledet kéne korrigálni, 60-70 ezer Ft körül van.
Üdv.
én egy 16 éves fiu vagyok,és nekem is elál a fülem.de csak a bal felén.és eléggé zavar.nemtudom mit csináljak,még kisebb voltam nem igazán foglalkoztam vele,de most egy ideje nagyon nyugtalan vagyok tőle,néha mintha kisebségi érzés is gyötörne miatta.assem tudom milyen orvoshoz kell ilyenkor fordulni.És emiatt kell hosszu hajat viselnem amit mégjobban utálok.mennyibe jönne kb?Hát én szlovákiában lakok itt még drágábba is jön jóval
Hahóka!
Nekem is eláll, de nem vészesen. Tini koromban borzasztóan zavart, már nem (30 felett vagyok), mert ahogy egyre kerekebb az arcom, egyre kevésbé látszik, és a hajamat is fel tudom úgy tűzni, hogy ne lehessen észrevenni.
Mindenkit megértek, aki szenved tőle.
Sziasztok.Nekem csak a bal oldali áll el :((((((
Ugy utálom.Én megmütetném bár kicsit félek de belevágnék.Csak szerintem nekem túl drága.Mennyi pontosan egy fülplasztika ???
Nekem is elállnak a füleim, és sok csúfolódásnak voltam/vagyok kitéve. Nem kívánom senkinek ezt az érzést! Mivel férfi vagyok, nem igazán áll jóll a hosszú haj, így nem is nagyon tudom takarni. Én is szeretném már elvégeztetni a fülplasztikát, de még egyelőre várnom kell rá.
Segítségképpen azoknak, akik már tervbe vették a műtétet: itt a hoxán a Fülplasztika fórumot ajánlom mindenkinek. Sok beszámolót olvashattok.
Én nyáron rögtön a suli után műtettem meg!
mint említettem, az első szorító amit péntek reggeltől szombat reggelig kellett viselnem nagyon gáz volt, utcára nem is mentem, aztán a lazább már nem volt gáz, azzal már simán.
a környezetem tudta mire készülök, így ők csak a végeredményre voltak kíváncsiak, a többiek meg nem érdekeltek.
Egy bácsi sajnált nagyon a buszon egyszer, de nem kérdezett, csak a szemén láttam.
Mindenki gondolt amit akart.
Lézeresről sokat nem tudok, csak egy konzultáción voltam ahol is a bácsi előadta, hogy 80 ezer/fülért nem kell szikével vágni, hanem lézerrel vágják a fület, így nincs vér, és kevesebb a fájdalalom, valamint nem varnak, hanem szintén a lézerrel sütik össze, mivel már az ártól elaléltam, így alig figyeltem. Bocsi, ha nagyon zagyva, valaki biztos jobban tudja
Borotválni nekem sem borotváltak természetesen, csak hátrafogtam a hajam, és már műthettek is.
Természetesen ezek nem altatásos műtétek.
További ajánlott fórumok:
- Megtudtad, hogy az exednek már van valakije!!! Hogyan viseled?
- Apás vagy anyás a gyerköc. Ha apás, hogy viseled?
- Hogy viseled a változókort?
- Hogy viseled, hogy meghalt a férjed? Ha neked is fáj, gyere, dumáljunk
- Te hogy viseled a hazugságot?Pl baráttól, ismerőstől akinek segítettél.....
- Óriási viharok, hőmérséklet csökkenés nyugaton, míg kelet Mo.-n tombol a nyár. Hogy viseled? Fejfájás? Izületi fájdalmak? Lelki állapotod?