Éjszakai evés (beszélgetés)
De, nappal alapvetően nincsen probléma az alvásával. Könnyen is alszik el, és viszonylag hosszan pihen. Még kétszer 2 órát alszik napközben is. Ma este kipróbáltuk a Chamomilla golyócskákat. Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy használ-e. Igazából erősen szkeptikus vagyok a dologgal kapcsolatban.
Meg ráadásul most nehéz éjszakáink lesznek, mert vasárnap volt hasmenése, és az annyira kimarta a popsiját, hogy csupa seb lett neki az egész bőre. Minden egyes pelusozás sírással megy, annyira fáj neki. Szóval ma éjjel legalább 3 óránként pelusoznom is kell majd. Remélem, hamar elmúlik.
Most megyek, mert lassan kéne alukálnunk nekünk is.
Sziasztok!
Nem akarlak titeket elkeseríteni, de én ugyanígy vagyok a 14 hónapos kisfiammal. 5,5 hónapos korában kezdtek jönni a fogai. Addig átaludta az éjszakát. Azóta egyetlenegyszer fordult elő, hogy majdnem teljesen végig aludt. Igaz, még csak 8 foga van, és most épp 4 jön neki, de én már kezdek beletörődni, hogy amíg nincs kint az összes foga, addig nem lesz nyugodt éjszakánk.
Pontosabban, ha éjfélkor, amikor először ébred, magunk mellé veszem, és adom a szopit neki, akkor reggelig csak 2-3-szor ébred fel. Ha nem veszem magunk mellé, akkor 5-10 perceknél hosszabb időt nem tölt az ágyában. Szóval én is próbálkozom. Nektek pedig kitartást.
Sajnálom, hogy nem tudtam jobb hírt mondani.
Ha a foga jön, akkor sajnos fel fog kelni éjjel. Azért cumizik, mert megnyugtatja. Én Chamomilla vulgarist adtam neki (homeopátiás golyó), nekünk sokat segitett.
Nálunk is ez volt a helyzet, és ez természetes!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek egy 3 éves gyereket este 8 után el lehet vinni éjszakai buliba?
- Éjszakai evés szindróma
- Hogyan szoktassm le az1 éves lányomat az éjszakai szopizásról?
- Mit ajánlotok 2 éves fiamnak éjszakai köhögésre?
- Alvászavar? Nassolás? Éjszakai evés szindróma? - Csak én "szenvedek" ettől?
- Hogyan szoktassam le az éjszakai evésről?