Éjszaka begörcsölt a vádlim és még most is görcsben áll. Mi lehet ennek az oka? (tudásbázis)
Magnézium-hiány!
A fizikai terhelés során a szervezet az izmokból elsősorban a magnéziumot használja el, ezért a jelentősebb igénybevétel esetén ennek hiánya mutatkozik meg az izomgörcs-formában (mint a focistáknál is!)
Pillanatnyi megoldásként óvatosan kezdve az alapos masszírozás, és ha van a magnézium-pezsgőtabletta!
Célszerű néhány napon keresztül MagneB6 tablettát szedni napi 2-3 szemet, hogy a szervezet tartalékát feltöltsük. Gyógyszertárban, gyógynövényben is lehet kapni!
Magnézium-hiány!
Azonnali görcsoldóként 1-2 magnézium-pezsgőtabletta + masszírozás.
De ez még csak a pillanatnyi tünet megszüntetésére elegendő!!!
Célszerű pár napon keresztül (max. egy hétig) naponta 1-2 szem MagneB6-ot szedni. Gyógynövény-üzletben is, gyógyszertárban is kapható!
Izomfáradtság = magnézium-hiány!
Valóban a MagneB6, azonnali tünetmegszüntetésre a magnézium pezsgőtabletta.
En, a Magnesium phosphoricum-ot szedem.
Kivalo gorcsoldo!
A MAGNE B 6 az jó rá a begöcsölt vádlira az jó, mert a férjem is kipróbálta és neki elég sokszor szokott jelentkezni ez a fájdalom főleg álmában és hirtelen és a másik pillanatban meg elmúlik.
Üdv.Ágnes
Én aludni szerettem volna, de nem jött össze emiatt.:D
Köszönöm szépen a válaszokat!:) Megyek is pezsgőtabiért.
a fiamnak ritkán, de szokott ilyen előfordulni, akkor magnézium pezsgőtablettát adok Neki és bekeni a vádliját sportkrémmel.
mit tudni hol rohangáltok egész éjjel :DDD
Így van: a Ca és a Mg a megoldás rá.
Vegyél jó kis Magne B 6-ot, meg igyál tejet, meg a sajtok, tejterméket.
Étkezz változatosan!
További ajánlott fórumok:
- Mit kell enni amikor begörcsöl a lábunk? (alszunk és nagy fájdalomra ébredünk)
- Minden éjszaka begörcsöl a vádlim, mi lehet ez?
- Nagymamám 74 éves és egyre gyakrabban begörcsöl a lába. Mitől lehet?
- Kapott már valaki Spiropent 0, 02 mg tablettát arra, hogy begörcsölt a hasa?
- 20 hetes terhes vagyok rengetegszer begörcsölök! Mit tegyek?
- Ha spiccelem a lábfejem mindig begörcsöl.Mitől van ez?