Éjszaka azt álmodtam, hogy zuhanok, majd arra ébredtem, hogy nem kapok levegőt, mi lehetett ez? (tudásbázis)
Úgy érzed bajban vagy.
Tegnap olvastam valahol a neten.
Tényleg egy ideje nem álmodok ilyeneket. Mert bár a problémáim még megvannak, de látom a megoldásukat.
Pavor nocturnus, azaz éjszakai rémület.
Ezer oka lehet, pl.függőség vagy annak elvonási tünete, pánikbetegség, bipoláris kedélyzavar, MD, stressz,stb...
Az alvás első óráiban jelentkezik, változó tünetekkel.
Lehet teázni, meg kuruzsolni de inkább irány profi terapeuta!
Köszi szépen,azt hiszem az van is itthon.
Esetleg még arányokban tudnál tanácsot adni,hogy mennyi vízhez mennyi teafű?
Sziasztok!
Veronika fű tuti jó:)
Nyugtat,altat!
Szia!
Milyen tea???
Érdekelne!
Köszi
Lehet pánik, stressz. Nemrég vizsgáltattuk ki a bátyámat, enyhe szívritmuszavarra gyanakodtunk, mert nála is ez volt a baj.
Az orvos azt mondta, hogy a stressz. Egy ideig itattuk nyugtató teával, ezt a patikában is lehet kapni. Alszol tőle majd mint a bunda.
További ajánlott fórumok:
- Most megint feleslegesen áltattam magam, vagy mi lehetett a baj?
- A walkman magnóban, éjszaka felrobbant az elem, hatalmasatt durant, mintha lőttek volna. Mitől lehetett?
- Tegnap csinálták a körmöm. Porcelánpor + valami és éjszaka arra ébredtem, hogy érzékeny és sajog. Ez normális?
- Az éjszaka közepén arra ébredtem, hogy az alhasam bal oldalán erős szúrást éreztem. Most viszont elmúlt. Mi lehet a baj?
- Pécelen éjszaka nagy robbanást hallottunk. Ki tudja, mi lehetett az?
- Az éjszaka arra ébredtem fel mintha elfogyott volna a levegőm.járt már valaki így?!