Ehhez te mit szolnál? (beszélgetős fórum)
Jajjjjj,felejtsd el,ki volt az a nagyeszü ,aki ezt tanácsolta???
Légy az aki vagy,ha nem tud úgy szeretni ,akkor lépj le ,vagy küldd el a fenébe!
Semmit nem veszítessz ,ha kimutatod önmagad az érzelmeiddel együtt,ha mégsem kellessz legalább tudni fogod,hogy nem kellessz! Még mindig jobb ,mint azon meditálni,hogy ha olyan lettem volna ,mint amilyen vagyok,vajon kellettem volna-E???
hajrá, drukkolok...de őszintén szólva tartom az eddigieket, hogy nem elég neked ez a fiú, de te majd eldöntös, egyt ne felejts el:
húzni kell egy egészséges határt ahonnan nem szabad megalkudni.
örülök, hogy észre vetted.
figyelj, én el tudom fogadni, hogy vannak olyan emberek akik nem tudják kimutatni illetve az átlagtól eltérően működnek, elvégre egyikünk sem normális egy szinten.
egy nagyon fontos dolog van ha ilyen emberek összekerülnek:
hogy ugyanazok legyenek az igényeik.
a tieidet érezhetően nem elégitik ki, és te ebben megalkuszol, és nem teszel semmit.
lehet elég lenne egy nagyobb beszélgeés is.
ha a barátod ezt a beszélgetést is soknak fogja tartai biztos lehetsz benne, hogy nem jó helyen keresgélsz.
érezteti veled, hogy szeret?
ha igen, mivel?
csapom agyon ha ilyen lesz:)))))
azért vagyunk hogy kicsit felnőttebbek legyenek felnőttkorukra,többek között
További ajánlott fórumok:
- Mit szólnál, ha a 17 év körüli lányod 50 körüli pasival állítana haza?
- Mit szólnál, ha a fiad olyan lánnyal jönne össze, aki se tanulni se dolgozni nem akar?
- Mit szólnál, ha egy 44 éves nő akarná elfoglalni a 43 évi házasság alatt összegyüjtött javaidat a férjeddel /73 éves/ együtt?
- Mit szólnál hozzá, ha a volt férjed egyszercsak el szeretné vinni napokra a 3 éves gyerekedet, úgy hogy a gyerek nem is ismeri?
- Ha te a barátom / ismerősöm lennél és meghivnálak a lagzimba ami koránt sem szokásos, mit szólnál az alábbiakhoz...?
- Mit szolnál ahoz, ha 3 éves szoba tiszta gyerekedre a nagyszülő csak azért ad éjelre pelenkát mert félti az ágyát?