Együtt a célig! (beszélgetés)
Szia!
Gratulálok! Szép nagy baba!:) Sok energiát!
Sziasztok
2010 Augusztus 5.én 10:40kor megszületett Kírababa 3720gal és 54cmrel :)
hihetetlen,hogy már csak két hét!!! a melegnek is vége lesz egyszer, kitartás!:)
én megvagyok, küzdök a mindennapokkal, a kilókkal már nem annyira. elegem volt. csak arra igyekszem figyelni, hogy fel ne jöjjenek, lefelé meg maguktól úgyse mennek:)
ősztől újra dolgozni fogok. Te gyermeket vársz, én munkát:) 4 év elég volt itthon. bár aprót nagyon sajnálom a bölcsi miatt, de biztosan megtalálja majd a helyét.
könnyű, emlékezetes szülést kívánok Neked!!!:)
sziasztok
ujra van net itthon :)
jol vagyok csak ez a meleg....
pont 2 hét van addig mig piciny Kíra lányunkat a karomban foghatom :)
és tehogy vagy?
Szia Ancsy!
Hogy vagy itt a célegyenesben?:)
Már nincs két hónap sem, ha jól emlékszem:)
Nagyon ügyes vagy!!!!
Kis titkolózós Mákszemetek van:)
Szia :)
Köszönöm nagyon jól vagyok :)
Szerencsére még mindig csk 80dkg hizásnál tartok összessen és már 18 hetes 3 napos a kis Mákszem akiről még nem tudjuk hogy fiucska vagy kislány :)
óóóó az szép nagyon drukkolok hogy a fennmaradt 2,5 is sikerüljön! :)
Szia Ancsy!
Hogy vagy? Rohanvást közeleg az augusztus!:) Egy ismerősünk 18-ra várja az első porontyukat. Lesz kikre gondolni!:)
Én újra nekifutottam az uccsó 4 kilónak múlt hét hétfőn, másfél kilón már túl is vagyok! Remélem a maradék 2,5 is megadja magát hamarosan!:)
Szia :)
ÁÁ azért szerencsére ennyire nem vészes a dolog ami rosszat hogy mostmár ha mar nem a torkomat hanem nagyon fáj mellette a gyomrom :S Eddig nem gondoltam volna hogy lehet ilyen a sav miatt :(
De már tudom hogy most mákszem miatt kellenek lemondások :)
Például paradicsom szigoruan csak délelött fogyasztható :)
Sziasztok!
Ancsy!
Örülök, hogy jól vagy a sav dolgot leszámítva! Az unokahugom is ezzel szenvedett a tehessége alatt. Jóformán csak ülve aludt már a vége felé!
szia
köszi kérdésed igen és lassan a savamra is kitapasztalom a módszereket ;)
én eddig fél kilót hoztam remélem ezután se fog velem elszaladni a ló bár a baj az hogy bevallom azt eszek amit megkivánok :(
nagyon jó ötlet az ihletet adó ruha :D Nekem azzal tele a szekrény majd ha meglesz Mákszem akkor bevetem addig meg még veszek 1-2 tunikát melybe majd a pocim is belefér :D
Apró Mákszemünket Augusztus 19.ére várom :)
szia!
jobban vagy már? kitaláltál valamit a savadra? emlékszem én is szenvedtem tőle, de nekem 1-2 háztartási keksz megoldotta.
én most valahogy nem vagyok alkalmas a fogyásra. nem tudok ellenállni semmilyen fincsiségnek:(. arra azért figyelek, hogy fölfelé ne menjen a mérleg, meg eljárok tornázni is. pedig pár hetet kéne csak kibírni. majd keresek valami ruhát, amibe nem férek bele, hátha az ihletet ad:)
mikorra várod aprót?:)
lkiabáltam a jóllétet és ma este nagyon pocsékul vagyok :( igazság szerint a savam van nagyon fennt lehet ennem kéne valamit de mindentől undorodok :(
vigyázz magadra várlak majd
pussz
szia!
jó, h jól vagy!:) a kilókra meg biztosan oda tudsz majd figyelni ügyesen!:)
én most újra nekivágtam a célnak, elvileg 2 kiló, de májusig inkább 4-et szeretnék leadni, utána meg "csak" tartani...
kicsit örülök a hétköznapoknak, kicsit sok nálunk az ünnep decemberben.
most mennem kell, majd még írok, kell a zuramnak a gép:(
pusssz
sziasztok
szia :)
kszönöm kedves kérdésed nagyon jól :)
és eddig szerencsére nem hiztam lényegében semmit de tudom hogy mostantól már oda is kell figyelnem hogy ez igy maradjon :)
te hogy vagy?
sziasztok!
hogy vagy Ancsy?
Ancsy!
Csak nem????????
sziasztok
itt vagyok nem vesztem el :D
remélem mindenki nagyon jól van :)
:(((
Boginak múlthéten volt, de szerencsére nem kellett kezelni, mert vírusos eredetű volt, 4 nap alatt rendbe jött.
Jobbulást!
Sziasztok!
Vagyok csak betegen! A hétvégén bedugult ( ráadásul a műtött ) a fülem és mivel hétfőre sem múlt el elmentem a fülészetre! Azt mondta semmi baj!
Keddre elkezdett fájni. Bementem a Honvéd kórházba ahol közölték, hogy középfül és hallójáratgyulladás! Ma is voltam és holnap is megyek kezelésre!
Jó fogyókúra mert nem kívánok semmit!
hahó lányok! a múlt hónapban voltatok utoljára!!!!
én pár napja olyan lusta vagyok, hogy nem mentem tornázni:(. viszont fogytam megint fél kilót!!
sziasztok!
ügyes vagy!!!
szombaton mi is családi összejövetelen voltunk, igyekeztem keveset enni, de nem sikerült:) de mindenki azt mondta, már nagyon soványy vagyok! azért nem vagyok az, de nagyon jól esett:)) érdekes, h amikor 7 kiló minuszban voltam észre sem vették, de a 10 már nagyon látványos /ezek szerint/.
étteremben én biztos valami laza pipihúst ennék zöldségkörettel, az is nagyon fincsi tud lenni! és még lelkiismeretfurdit sem okoz:)
Sziasztok!
Ma megint ( egy kicsit ) bűnözni fogok! Mivel a múlt héten beteg voltam így mára halasztottuk a házassági évforduló megünneplését! Az étteremben majd megpróbálok valami lazát választani. Egyébként fogytam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!