Egyszobás lakásban élők egy gyerekkel. Ti hogy oldjátok meg? (beszélgetős fórum)
szia!
galéria,ha van rá pénzetek. nem kerül túl sokba,asztalos megcsinálja. ha elég magas a lakás lehet állós,de mivel úgyis gyerekre lesz szabva :)meg mondjuk te sem vagy óriás nem kell túl sok hely..sztem kb 150 cm magasság elég neki..méretre meg nem kell nagy,pl egy szivacs az ágyikója,pár polc,meg ahol játszhat.
mint ez pl.. csak gyereknek mondjuk plafonig korlát,stb
Szia!
Mi mikor összeházasodtunk egy 71nm-es lakásban voltunk a családommal. Mindenkinek volt saját szobája. Nekünk a legkisebb szoba volt akkor, ez volt még a gyerekszobám anno.
Aztán mikor úgy gondoltuk, hogy jöhet a baba, szobákat cseréltünk és mienk egy 20 nm-es szoba lett.
Itt volt az egyik sarok (ajtóval szemben) a gyereké. Pelenkázó, kiságy, játszószőnyeg stb. Ahogy nőtt, úgy bővítettük a teret, de elfértünk az egy szobában, hiába nagy lakásban voltunk, de még is tömve volt:)
Aztán jött egy hirtelen ötlet és vettünk egy 36 mn-es 1,5 szobás lakást, jelenleg itt élünk. De legalább a sajátunk!
Mi is tervezzük a költözést, de egyenlőre míg egy gyerek van tökéletes.
Remélem kis családi regényemmel segítettem valamennyit:)
Ja! 2 éves volt mikor elköltöztünk, addig minden szinte abban a szobában zajlott.:)
További ajánlott fórumok:
- 1 órája költözött el a férjem... hogyan élem/éljük a gyerekkel/ ezt túl...?
- Az én hibámból csalt meg a párom és hagyott el a gyerekkel! Van visszaút?
- Közös hang a felnőtt gyerekkel
- Házasság alatti különélés, gyerekkel
- Albérlet 2 gyerekkel
- Rengeteg a pára a lakásban! Hogyan oldjátok Ti meg ezt a problémát?