Egyik sem segített, csak kifogások voltak. Pont. Csak... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Szeretném mondani, hogy ez a fórum nem erről szól.
(És főleg nem rólam.)
Kösz a segítő szándékot!
Egy kis segítség...
Van a messengernek asztali gépre telepíthető változat.
A MS store-ból letölthető/telepíthető: [link]
A Viber sincs ingyen, mert szükséges hozzá internet.:
"A Viber egy okostelefonra készített ingyenes VoIP szolgáltatás. (VoIP-nek nevezzük azokat a szolgáltatásokat, ahol a beszélgetés nem a hagyományos telefonhálózatokon zajlik, hanem az interneten"
Telekomnál létezik még a Hoppá díjcsomag, ahol belföldi vezetékes vonalak havi néhány ezer forintért korlátlanul hívhatóak.
A Viberhez nincs hozzáférésem, s okostelefonom sincsen.
Azért kösz a tippet!
Mi a csalàddal, barátokkal a Viber-en beszélünk ingyen.
Keress valakit, aki ért hozzá ! Esetleg mobilokat árusító helyen segítenek, vagy tudnak valakit ajánlani, aki ért hozzá.
Jó ötlet, köszönöm!
Csak kivitelezhetetlen: nekem nincs "ráállítva" a gépem a messengerre, neki pedig szintúgy.
Azért ne dőlj a kardodba:)
Most látod mi van,,tudd le a csalódást,,utána meg tervezz ,szervezz úgy hogy magad is tudsz mindent.
Mert tudni kell.
Nekem annyiból szerencsém van, hogy VAN igaz barátom.
Akivel kölcsönöösen megértjük (és kiegészítjük) egymást.
Csak egy a baj: messze élünk egymástól, és a telefonbeszélgetéseinre rámegy a... (Tudod, mink: a fehér alsónk.)
Világ életemben csak egy ilyen barátot/barátnőt szerettem volna mint amilyen én vagyok. Úgy tűnik, még így is magasra tettem a mércét.
Íme a tanítás, hogyan kell egyedül maradni. Van hogy jó, van hogy kegyetlen nehéz sors.
Ilyen az emberi természet.
(Vannak, akik adni szeretnek, vannak, akik kapni. Gond abból szokott lenni, ha úgy hozza az élet, hogy fordul a kocka. Ilyenkor szoktunk csalódni: amiről azt hittük, hogy igaz barátság, arról kiderül, hogy nem az.)
További ajánlott fórumok:
- Pánikbetegség - Tapasztalatok. Kinek mi segített?
- Otthonszülők - ki segített, milyen tapasztalataitok voltak?
- Voltál Csernusnál? Segített? Írd meg kérlek hogyan.
- Kinek miben segített az agykontroll?
- Gyógyulásról másképpen! Ha mindent kipróbáltál, mégsem segített.
- Termőföld vétel - Milyen kifogásokkal élhetek?