Egyik kapcsolatból a másikba? (beszélgetés)
Nos, ez nem gúnyolódás volt, hanem egy pozitív idézet...
Nem kell ám mindenbe a rosszat látni :)
Szerintem itt nem azzal van a baj, hogy még nincs túl rajta, hanem azzal, hogy veled is összejött, mikor még nem is szakítottak. Persze még ez sem kizáró ok, hisz a legtöbb válás is így kezdődik, és sokszor az új párral sokkal boldogabb az ember.
Az meg, hogy akkor veled is ezt csinálja szerintem hülyeség, az ember bizony jellemzően túl van pár kapcsolaton, akár házasságon, mire eljön az, akivel végleg leéli az életté, már ha eljön egyáltalán...
Tesóm még társkeresős hirdetést is feladott, amikor összerúgták a port. Kapott egy rakás levelet.
Csak azért nem lett azokból semmi, mert pár hónap duzzogás után visszament, összeházasodni.
Nade hogy szakítasz ha nem vagy még túl rajta?
Biztos nem egy elsózott étken vitáztak össze végleg...Mert ha kimondod,az van,később lehet maszatolni,a tüske ott marad.
Nagyon jókat írnak a többiek,nem idézném,csak ismételném,ha bizonytalan egy pasi,az jellem,nem fog elmúlni,ha hajlandó veszekedni azzal akit amúgy szeret,az érthetetlen számomra.
És mi van ha te leszel a következő,akivel ezt csinálja?Biztos van jobb,legalább kinyitotta a szemed mid hiányzik.
Anélkül, hogy bántani akarnálak, nagyon érdekel, hogy mibe szerettél bele. Tényleg megköszönném, ha válaszolsz.
Alig ismered, hol akart veled lenni, hol nem. Húzd meg, ereszd meg játékot játszott veled. Biztos, hogy ez szerelem?
Beleszerettél,,így nehéz azt írni hogy nyugodtan ismerkedj te is még,,vagy légy nyitott másra is.
Szerelmesen is legyen annyi tartásod,,hogy nem járhat ki be az életedben, ahogy a kedve tartja.
Remény az van mindig. Legtöbbször persze tök fölösleges erőlködés az egész.
Én továbblépnék.
Nem szép sztori, az lenne a kérdés, hogy volt-e már ilyen tapasztalata valakinek?
Összejöttem egy pasival, aki elég fura volt. Olyan akarom is meg nem is volt a hozzáállása végig. Sejtettem, hogy van valami, az volt a tippem, hogy valaki mással is ismerkedik. Ha én akartam közeledni, többet találkozni, akkor hátrált, kifogásokat talált. Ha eltűntem, viszont mindig újra felbukkant.
Aztán kibújt a szög a zsákból - neki még volt barátnője. Elvileg szakítottak, nincs is még túl rajta.
Bevallom, beleszerettem. Elnéztem volna neki ezt a dolgot, ha azt mondaná, hogy oké, akkor most már viszont akarja rendesen. Mikor megkérdeztem, hogy mit akar tőlem, azt mondta, hogy ő akar mindent, párkapcsolatot, boldogságot, családot. Mikor rákérdeztem, hogy jó, de velem akarja? Akkor azt mondta, nem tudja, neki még sosem volt ilyen, hogy ennyire hamar jött volna a másik, nincs benne tapasztalata.
Most megint eltűnt.
Van remény, hogy visszatalál hozzám, ha túlteszi magát az előzőn?
További ajánlott fórumok:
- "Aludik", "fürödik", "szihlógia", "a autó" stb. - az egyik fél primitívsége, megöli a kapcsolatot? Egyszerűen nem tudom megszokni....
- Párom egyik szülője halála után nagyon megromlott a kapcsolatunk csak ezzel foglalkozik. Próbálok még türelmes lenni, de meddig?
- Lehet hátrány egy kapcsolatban az egyik fél kancsalsága?
- Ha soha nem tartottad a kapcsolatot az egyik szülőddel, honnan tudod meg hogy meghalt?
- Működhet-e úgy kapcsolat/házasság, hogy a csak az egyik félnek van gyereke és nem akar többet?
- Drámai módon megszakadt a kapcsolatom egyik legjobb barátommal. Keressem vagy ne keressem?