Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Gyermekemnek nincs jó egyensúlyérzéke, mi baj lehet? fórum

Gyermekemnek nincs jó egyensúlyérzéke, mi baj lehet? (tudásbázis)

ápr. 4. 07:26
Hűha, sokminden lehet, de mindenképpen vidd el neurológushoz. Szuper, hogy észrevetted!
ápr. 4. 06:39
Lehet, hogy semmit sem jelent, és kinövi. De ha az ösztöneid azt súgják, hogy nem minden kerek, akkor hallgass rájuk, és vidd el egy TSMT felmérésre.
7. Charlize (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 3. 22:23

Enyém is ilyen volt ennyi idősen. TSMT torna kellett volna, de Covid miatt minden bezárt.

Most 6 éves. Fejlesztésre járunk, mert el van maradva finommotorikában többek közt.

Vidd el fejlődésneurológiára!

ápr. 3. 21:37

Minden gyerek máshogy fejlődik.

A fiam 14 hónaposan kezdett járni, majd 2 évesen beszélni.

Én semmi rosszat nem vettem észre, de az oviban járt koordinációs fejlesztésre.

Én megemlíteném a védőnőnek vagy a gyermekorvosnak, majd megmondják ők, hogy kell e foglalkozni ezzel.

A bátyám unokája 18 hónapos. Ő meg nagyon bátor. Simán átlépi a 2 lépcsőfokot, egy kicsi félelem érzete sincs, így mindig ott kell lenni mellette.

ápr. 3. 21:25

Ezt nézd meg, de van ami gyorsabban jön, van, ami lassabban.

Ha van eltérés, jelezte a gyerekorvosnak, védőnőnek.

[link]

ápr. 3. 21:19
1 evesen kezdett el járni amúgy fut elég gyorsan de ha picit magasabb lepcson kell fel lennie akkor nehezkesen lép a biciklire Raul de fel hogy elesik nem biztos magaba ezért leszall
3. 8a5caeb182 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 3. 20:47
Védőnő mit mondott? Gondolom a státuszon megemlítetted Neki IS!
ápr. 3. 20:38

Gyerekorvos, védőnő, nem a hoxanépe fog jó valaszt adni.

Mióta jár? Nem lehet, hogy még meg kell szokni neki az egyensúlyát?

Nem minden gyerek kezd egyszerre beszélni, az én lányom is kettő év körül volt, mikor már jobban beszélt.

ápr. 3. 20:32
Kisfiam 2 eves mult de úgy vettem észre hogy nincs jo egyensuly erzeke a futobicklin csak rá ül és leszall fel hogy elesik ..a lepcson is nehezen megy fel egyedül lefele a lepcson pedig fel amúgy nagyon erős kisfiu erős csontozatu nem dagi ..nem beszel szavakat csak 2-3 mond baj lehet ?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook