Szeretném, ha évet ismételne a gyermekem, de az osztályfőnöke szerint nincs erre lehetőség, valóban így van? (tudásbázis)
Sok sikert, remélem beleegyeznek. A gyerkőcnek is jó lesz, fel tud zárkózni és sikerélményei lesznek. Akkor szívesebben, örömmel tanul is.
Majd írd meg, légy szíves, sikerült-e.
Szia!
Barátnőm nevelte az unokáját. Ő volt így, hogy úgy látta, jobb lenne, ha újra járná az elsőt. Valószínűleg nem vokt még elég éretta sulira, hiába mondta az ovi.
Bement a suli igazgatóhoz és beszélt vele és újra járta a gyerek az elsőt. Semmi házránya nem vokt belőle, sőt, csak előnye, mert tudott fejlődni, sikerélmények érték, nem csak a kínlódás.
Saját tapasztalat:
Nevtan.
Felmerést kell kérni tőlük.
Ha az alapján úgy látják,javasolt az újra kezdést akkor adnak erről egy papírt.Ti aláírjátok,hogy bele egyeztek és onnantól újból járja.
Életünk legjobb döntése volt.
Te hiába kéred.
Hívd fel a nevtant.
Ahogy előttem már leírták, nem dönthet a tanár erről egyedül. A magasabb évfolyamba lépésről a tantestület az év végi osztályozó konferencián dönt. Tehát írd le az indokaidat, és add be hivatalosan az iskolának, majd eldöntik, hogy hatáskörükben megoldható, vagy továbbítják felettes szervekhez.
A gyerekkel is beszéld át, mert 'bukottnak sem jó lenni. Hogy viselné, ha esetleg csúfolnák.
Sziasztok!
Gyermekem idén elsős. Szeretném ha újra járna az elsőt mert nem csak a vírus miatt de elötte is sokat hiányzott betegség miatt. Az oszt@lyfőnöke azt mondja, hogy ebben a mostani helyzetben nincs évismétlés. Van ilyen? Nem kérhetek az évismétlést arra hivatkozva, hogy az első egy fontos alapozó év és sokat is hi@nyzott meg ugye ez a t@voktatás sem volt az igazi... Szerintetek? Gondoltam, hogy fel keresem az igazgatót de ha nem lehet akkor ugye csak "megkerültem" az oszt@lyfőnököt valahol... Szerintetek?
További ajánlott fórumok:
- A gyermekem már iskolás - tapasztalatok, tanácsok
- Miért nem tudja elsős gyermekem a számokat?
- Szállodák, panziók, egyébb szállás lehetőségek
- Légcsőszűkületes a gyermekem
- Nem volt a gyermekemnél a bérlete, ezért megbüntette a kalauz, van-e lehetősége utólag bemutatni, hogy kevesebb legyen a büntetés?
- Gyermekem birkózni szeretne.Tiszaújvárosiak vagyunk.Hol van rá lehetőség a környéken?