Egyél és fogyj, mint egy PASI! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egyél és fogyj, mint egy PASI!
6. Zsuzsa88
2009. febr. 3. 11:39
Vaczila: ezt nevezik genetikának. Van, aki zabál, mint egy bálna, és mégis sovány, és van, aki napi 500kcal-tól is hizik. Ez van.
5. vaczila
2009. jan. 2. 09:00
Szerintem a férfiak másképp vannak kódolva. Az én párom naponta több zsíros kenyeret eszik, az a kedvenc eledele. Sőt szalonnát és minden zsíros kaját, mégsem hízik soha. Én ha csak ránézek a kajára, attól is hízok.Szerintem, ha véletlenül híznak, vagy leadnak pár kilót, az sem tudatos náluk, nem görcsölnek stresszesen a formájuk miatt, mint mi és így van ez jól.
4. hordocska
2007. márc. 12. 14:51
Hát igen a cikk nagyon tetszik nekükn is nöknek igy kéne , de sok hölgytársam igazan valahogy igy teszenek.Azért van annyi sovány csinos nő .
3. sizsu
2007. márc. 1. 09:59
Egyetértek. :) Nálunk a húsvét úgy néz ki, hogy sütök vagy ötféle krémes sütit,meg a többi klasszikus étket... Én hízok öt kilót a sok zabálástól, a pasi meg fogy kettőt, mert a rengeteg kajától felpörgött az anyagcseréje, és naponta vagy ötször látogatja a Wc-t. Pedig szed mindenféle legális táplálékkiegészítőt, hogy nőljön a testtömege.
Tényleg nincsen igazság.
2. d77e128ed9
2007. febr. 28. 19:21
Az élet igazságtalan...A pasik könnyebben fogynak...de nekünk néha még tetszik is ha picit van rajtuk némi kis felesleg...De mi nők nyűglődhetünk...és a kis plusszok nem tesznek minket cukivá...!
Hát hol az igazság???:)
1. Hoxa
2007. febr. 23. 19:04
Jónéhány kutatás foglalkozott már azzal, milyen különbségek vannak a nők és a férfiak evési és fogyási szokásai között. Számomra nem kellett nagy kutakodás ahhoz, hogy anno az atkins diéta láz kezdetén levonjam messzemenő következtetésemet: "A férfiak sokkal könnyebben fogynak, a mázlista dögök! :))))"
Ugrás a teljes írásra: Egyél és fogyj, mint egy PASI!
Ugrás a teljes írásra: Egyél és fogyj, mint egy PASI!
További ajánlott fórumok:
- Több, mint egy éve pasi nélkül (fiatal nők)
- Bejön nektek Berki Krisztián, mint pasi?
- Miért gondolják a pasik azt, hogy többet érnek mint a nők?
- Az már beteges, hogy 14 éves lány 60 éves, számára csak látásból ismert pasiba szerelmes több, mint egy éve?
- Élénk színű, mintás sapka és sál, hogy egy kicsit tegyél a téli depi kialakulása ellen
- Ismeri valaki Dr. Sztakó Péter nőgyógyászt? Vagy miket hallottatok róla? Egyelőre nem gyerekvállalás miatt, csak mint orvos, ember.