Egyedül érzem magam (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
11. Ancsika000
júl. 17. 07:15
Én megértelek. Ha végig gondolom a barátaimat, ismerőseimet, hát...nem sokan allnának mellettem a bajban. Felszínesek.
10. Józsibirka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 17. 02:55
Énis!
9. 6b12a4f57f (válaszként erre: 3. - Tumbo2)
júl. 16. 08:23
:D
8. tumbo2 (válaszként erre: 5. - Ágio8405)
júl. 16. 08:18
ezért lógok én ki a sorból.
7. Ágio8405 (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 16. 02:02
Ha gondolod mesélj. Hátha legalább megkönnyebbűlsz,
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - AVIUS)
júl. 15. 20:13
Az én esetemnek semmi köze a közösségi médiához. Sokkal inkább a közvetlen környezetem, a családom és a barátaim miatt érzem így
5. Ágio8405 (válaszként erre: 3. - Tumbo2)
júl. 15. 17:09
Azért a legtöbb embernek ennél jóval többre van szüksége.
4. AVIUS (válaszként erre: 3. - Tumbo2)
júl. 15. 10:15
Ez is egy döntés, és rendben van ez így, ha számodra megfelelő ez az állapot.
Bennem is voltak korábban olyan gondolatok, amelyek már-már rossz érzést keltettek, hogy "a kutya rúgja meg! nincs egy barátom se!" Aztán rájöttem, hogy a rossz érzés csak amiatt jelentkezik, mert a közösségi médiából lépten-nyomon az ömlik rám, hogy mindenki hatalmas társasággal éli a mindennapjait. De az embernek fel kell mérje a belső igényeit, és ha egyébként az élet működőképes és kiegyensúlyozott tud lenni baráti társaság nélkül is, akkor az is tök oké szerintem. Mindenkinek más az igénye.
3. tumbo2
júl. 15. 09:11
nekem a hozzászólósásokban kimerül a bármilyen közösséghez tartozás iránti igényem.
2. globus
júl. 15. 09:03
Itt vagyunk!
júl. 15. 09:03
A vallomás: "Egyedül érzem magam"
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, ha nagyon egyedül érzem magam? Kezdek begolyózni. Barátom nem foglalkozik velem.
- Jól érzem magam egyedül
- Nagyon egyedül érzem magam..
- Hogyan tudom a legkönnyebben túlélni, hogy egyedül vagyok, és magányosnak érzem magam?
- Párkapcsolatban vagyok, mégis egyedül érzem magam.
- Egyedül érzem magam és életképtelen vagyok néhány dologban. Aspergeres vagyok depresszióval és fejletlen idegrenszerrel. Mit tegyek ?