Egy váláson és harmincon túl jöhet még az igaz szerelem? (beszélgetés)
Egyébként meg te sem panaszkodhatsz, igen dekoratív lány vagy, nem is látszik a szülés nyoma rajtad.
Nagyon szép a babucid, egy tündérke.
Sajnos nem találtam még azóta sem, a probléma csak annyi, hogy észrevehetően látszik a pasikon, hogy csak azt akarják. Valahogy nem járnak erre komoly úriemberek.
A szépség?! Hát nem mondanám szépnek magamat, de csúnya sem vagyok, olyan átlagos.
Az igazat megvallva ha nekem lenne egy pici babám nem aggasztana, hogy lesz-e igazi. Egy gyerek feledtetni tud minden bánatot és pótolni tud sok mindent.
Na, és meg találtad már a nagy szerelmet?
Megnéztelek, te egy szép csajszi vagy, szóval semmi okod csüggedni!
Szerinted én, 24évesen, egy pici babával meg találom még az igaz szerelmet? :)))
Szóval nem csüggedni! Csak fel a fejjel!
Az én exem nagyon udvarias, kedves volt, egy igazi úriember. De az utólsó két évben annyira megváltozott mintha nem is ahhoz az emberhez mentem volna hozzá. Ráadásul a szakmájából adódóan nagyon profi volt és nem bánt velem kesztyűs kézzel. Még a leendő gyerekére sem volt tekintettel.
Azóta mintha megátkozott volna, szinte semmihez nincs szerencsém. A párkapcsolatról nem is beszélve.
Én is ezt kérdezem folyton.Azt hittem,hogy a "férjem" az,de mára már látom,csúnyán mellé nyúltam.És ahogy zajlanak a dolgok,nem is értem,hogy hihettem azt.Előjött rendesen belőle az állat.
Remélem rátalálok az igazira,vagy ő talál rám.
:)
Jó éjt neked is és jó munkát.
Írok, csak összeszedem kicsit a gondolataim.
Nem igazán!Mééég! ;DD
Ám szívesen babáznék,nagyon imádtam kismamának lenni és mindent,ami utána következett!Az anyaságot semmi nem pótolhatja! :)
Elköszönök,mert már ma van és még dolgoznom kell. :)
Jó éjt,írj majd,ha gondolod!
Köszönöm szépen! :)
Igen,van egy 24 éves fiam.
Neked is lesz,csak légy türelmes,egy babának nyugodt,szerető anyuka és apuka szükséges!
További ajánlott fórumok:
- Mi jut eszedbe az előző szóról? Gondolkozzuk a szerelemben-párkapcsolatban.
- A szerelem halála....miért fordul el tőled az aki "szeret"?
- (CSAK) Idézetek - Szerelem, becsület, barátság, érzelem, csalódás, stb.
- Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel?
- Mi lehet a viszonzatlan szerelem karmikus oka?
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?