Egy újabb ilyen kérdés...lehetséges, hogy terhes vagyok? (beszélgetés)
Jójó, tudom ne ítélj, hogy ne ítéltess. :-)
De tényleg vannak olyan 18-20 éves fiatalok, akik gyakran elfeledkeznek a védekezésről, aztán meg jön a pánik.
Szerintem, ha még érzed is a jeleit, hogy meg fog jönni, akkor nem hinném, hogy babás lettél. De én már rég teszteltem volna a helyedben, holnap ejtsd meg, hogy megnyugodj, de a fogamzásgátló abbahagyása után nekem is az első 3 gyógyszermentes ciklus össze-vissza volt.
Oké, megbocsátva :) Biztos mindenki volt olyan helyzetben, hogy elvesztette a fejét, aztán izgult.
Vegyél egy tesztet, mert minden jobb, mint a bizonytalanság.
:))
Veszek mindenképp, sajna ma nem juttam el. Eddig azért nem vettem, mert éreztem jeleit annak, hogy jön a havim: pl. fájnak a lábaim. Most is érzem, minden havi elõtt szoktak fájni, eltéveszthetetlen érzés. Csakhát jobb félni, mint megijedni.
Amúgy nem lenne nagy gond ha jönne a baba, a kapcsolatunk, hátterünk rendezett. munkánk van, lakásunk van, segítségünk is lenne ha kell. csak hirtelen jönne, nem tervezve.
Szió.
A fogamzásgátlól mérgek amúgy,teljesen összezavarják a ciklust.Van egy topik itt a Hoxán"a fogamzásgátló abbahagyása "című.Itt szinte mindenkinek kivétel nélkül bohóckodik a ciklusa.
Idő kell,hogy beálljon,ha megszakítással védekeztetek akkor végül is nincs sok esély,bár ha a barátoddal előtte több napig nem volt együttlét,akkor elképzelhető,hogy érettek a spermák az előváladékban is.
Az Én véleményem,hogy inkább a hormonok játéka,vegyél minél előbb tesztet,hogy megnyugodj,ne stresszeld magad feleslegesen.
Vegyél tesztet!
Hogy birod ki,hogy nem teszteltél eddig?
Hol vagy? Elmentél tesztet venni?
Bocs, nem is te nyitottad a fórumot, azt nem tudom, a te mensid mennyire szabályos.
Neked is ugyanez a gondod???
ciklus.hu - itt lehet kiszámítani, nem tudom mennyire pontos
Ma veszem a tesztet, de gondoltam itt is érdeklódök, hogy infot gyûjtsek.
Sziasztok, láttam, hogy sok ilyen téma van, de azért mindenki esete más. Emiatt írok k0ⁿl0÷n.
Dióhéjban:
Febr. 10-én volt peteérésem, valamikor 11 vagy 12-én lefeküdtünk a párommal. Vigyáztunk, nem élvezett belém, ez biztos. Viszont 25-ére vártam a mensit, semmi jele ma se. Lehetséges, hogy az elõváladéktól terhes maradtam? Lehet, hogy bután hangzik, de kérlek írjatok véleményeket/tapasztalatokat.
Korábban: szedtem fogamzásgátlót egy évig, 3 h0≤napig. Augusztusban hagytam abba. 2-3 napos késések voltak csak, ami normális. decemberben 5 napot késett, januárban 4 nappal korábban jött meg. Lehet, hogy a peteérés nem is 10-ére esett? Vagy csak a bogyi miatt ingadozik?
További ajánlott fórumok:
- Kizárható a terhesség, vagy lehetséges szerintetek?
- Szerintetek lehetséges, hogy egy nőgyógyász nem vesz észre egy kézi vizsgálat és egy hasi UH után egy 7 hetes terhességet?
- 15 hónapos fiam meg szopizik, a terhességi tesztem pozitív lett. Lehetséges ez?
- Elvileg ha valaki terhes, attól megjöhet neki akár több hónapban is. Tudja valaki ez hogy lehetséges?
- Sterilizáció után terhesség lehetséges?
- Szerintetek lehetséges, hogy terhes vagyok, vagy csak túlgondolom?