Egy senki vagyok. És baromi írigy tudok lenni a valakikre.... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Az egyik filmjükben, kocsmai verekedésnél Terence Hill képen vágott egy "kocsma-tölteléket", aki állát tapogatva megkérdezte tőle:
- Te ki vagy?
- Senki!
- Az jó!
A kavarodásban ez az emberke Bad Spencer elé kerül, aki látja, hogy az illetőnek nincs a helyén az állkapcsa. Megkérdi tőle:
- Téged vágott pofán
- Senki!
- Az jó!
A Senki is valahol mégiscsak valaki!
Jah. Max arra jó a kisember hogy lájkolja a nagyok dolgait. De néha leszólnának onnan a magasból, azt már nem. Nem is szeretem egyiket se, egyebkent.
Ja de. Armin van Buurent szeretem mert ő felvillanyoz. A zenéjével. Vele még vegyülnék is. ;)
Mire a mosoly a vallomásod végén?
Igaz. Ha valaki senki, akkor nem képes vegyülni a valakikkel.
De ha senkinek érzed magad, akkor arra sem vagy képes, hogy irigy legyél a valakikre. Egy senki, az bárhogy nézzük is, senki. Nem létezik.
Érdekes, én senkire sem vagyok irigy.
Egészen jól érzem magam így.
Aki senkinek hiszi magát, az nem lehet senki! :-)
Az irigység nem nem éppen jó tulajdonság, de ki nem az? :-)
Nagyon helyes!
Attól, hogy valaki kisember, lehet tartása!
Legyen büszke arra, hogy ő kisember!
Suba a subával, guba a gubával!
(Remélem, ez a vallomás nem igazi vallomás, hanem csak egy olyan kijelentés, amelyre a reakciók miatt volt "szükség". Bocsánat a feltételezésért!)
További ajánlott fórumok:
- Teljesen kivagyok lelkileg és nagyon bánt,hogy senki nem áll ki mellettem
- Nem találok normális barátot, mindenki csak kihasznál.. és már ezek miatt nagyon bizalmatlan vagyok... Nem hívok meg senkit hozzám ..
- Mit csináljak, ha őrülten magányos vagyok, nincs senkim és annyira nem látom már a saját jövőképemet, hogy úgy érzem nincs értelme semminek?
- Celeb vagyok... műsornak most mi a lényege? Innen nem esik ki senki és nem nyer senki semmit? Csak nézzük hogy hány csillag van és kész?
- Egy értéktelen buta lány vagyok, akit senki sem szeret.
- Baromi náthás vagyok, orrom bedugulva, levegőt nem kapok,...