Egy orvosról, akinek sokat köszönhetünk... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egy orvosról, akinek sokat köszönhetünk...
Jó, hogy megírtad ezt a cikket!
Eszterről én is csak a legjobbakat tudom mondani.
Hatalmas élmény volt a kisfiam születése! : )
Nem bántam meg, hogy őt választottam!
Szia! Gratulálok a babához!
Én is Eszternél szültem. :) Akkor még az ÁEK-ba dolgozott,nem volt fogadott orvosom, és Ő volt aznap az ügyeletes. Nekem is csak jó tapasztalataim vannak vele kapcsolatban. Ő volt ott a legemberségesebb orvos. Hozzám is bejött szülés után meglátogatni. És Ő volt az egyetlen aki észrevette, hogy nagyon ki vagyok borulva. Pedig neki is ugyanúgy mosolyogtam mint mindenkinek,valahogy a mosoly mögé látott. Jobban figyel az emberekre mint a többi orvos.
Gratulálok a gyönyörű kisfiadhoz!
Jó egészséget kívánok nektek.
Már a képről tudtam, ki lesz a cikk írója:)
Viktor tényleg egy csoda!
Nagyon szép kisfiú!
Hát igen, elsőre, másodikra, és folyamatosan is, elég nyomasztó tud lenni a felelősség, hogy az ember most már anyuka, akire minden körülmények között számíthat (és számít is) a babája... Ehhez fel kell nőni. Itt az ideje, hajrá! :)
Ugrás a teljes írásra: Egy orvosról, akinek sokat köszönhetünk...
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél ha az anyósod kijelentené, hogy neki köszönheted hogy van gyermeked...
- Kiderült az igazság, nektek is köszönhetően! Jól cselekedtem?
- Mi az oka, ha valakinek jó az étvágya, sokat is eszik, és mégsem hízik?
- Kutyák! Akiknek nagyon sokat köszönhetünk, sok jót adnak hozzá átlagos életünkhöz…
- Késett sokat valakinek a barátcserjétől?
- Lombik programra készülünk Németországban! Van valakinek információja, tapasztalata ezzel kapcsolatban? Sokat segítene!