Egy orvos milyen adatokhoz fér hozzá? (tudásbázis)
hogy lenne szegyen? A hormonhaztartasod felborult a szules utan. Ez megesik. Nem a te hibad.
Fogadd el a segitseget!
Ami nehez. En nulla vagyok a bizalomban. Ugyanezzel kuzdottem.
A tesom kidobott egy szeket az ablakon. Elotte nem szolt, mert "erosek vagyunk". De neha nem.
Senki nem fog bantani, segitenek, de ahhoz lepni kell.
Remélem is, hogy nem fér hozzá, nem az ő dolga, hogy engem hova küldtek.
Más gyerekorvos szakrendelőben sem akarok azzal égni, hogy a háziorvosom szerint "pszichiátriai gondjaim" vannak.
Elég szégyen ... még a végén a gyerekeimet is megbélyegeznék miatta.
Az látja az adataid, aki felvesz a rendszerébe. Tehát ha éppen a házidokihoz mész, mert beteg vagy, akkor amikor felvesz a rendelésre, akkor hozzáfér a kórtörténetedhez.
Nem úgy működik, hogy a háziorvos csak az ö általa írt dolgokhoz fér hozz, vagy a nőgyógyász csak a nőgyógyászatos papírjaidhoz.
Nem. Csak a saját felvett betegei adataihoz fér hozzá! attól, mert kiskorú a gyereked, a Te adataidhoz nem fér hozzá!!
Amúgy be tudod állítani az eeszt-ben, hogy ki mit láthat. De nem érdemes letiltani az orvosokat, mert ha valami gond lesz veled, akkor igen sokat tud segíteni, hogy vissza tudják nézni a kórtörténeted!
En voltam pszichiatriai beteg. A korzeti orvosnak elmondtam, azt mondta, bator vagyok, barmibikor segit.
En biztam a dokimban. Az kell.
Amig valaki nem el Hollangiaban, Angliaban, Svajcban, az USA-ban, adding nem ertekeli az "ingyen" ellatas elonyeit.
Való igaz,kisebb településen nehezebb,de nem megoldhatatlan.
Senki nem jár szívesen ilyen orvoshoz.
A pszichiátriai vizsgálataidhoz csak akkor fér hozzá, ha mentő szállít kórházba.
Ha félsz, hogy bárki láthatja a vizsgálataidat, rendelkezhetsz az ügyfélkapudon keresztül (DÖR), digitális önrendelkezés és nem fogja senki látni.
Ne szarj be! Tulaggodsz.
Ha meg is neznek, kezelteted magad.
En nem tudom, ki mihez fer hozza, de vad gondolataid vannak.
Van ferjed, parod, aki veled van?
Itt minden nevtelen.
Sajnos én úgy fogom fel, hogy ez még mindig egy fajta megbélyegzés. Senkinek a magánéleti vagy egyéb problémáit nem fogja megoldani a gyógyszerszedés. Én sajnos sok olyat ismerek aki teljesen függő lett, olyat is aki végül eldobta az életét.
Amúgy megnéztem, a pszichiátriai adatok megtekintése "csak szakmai egyezés esetén" engedélyezett. Elvileg...
Azon kivul, amit leirtam, ne legy ilyen bizalmatlan!
En egy nagyon jo dokival talalkoztam a korhazi ellatason. Nem egyenes ut a gyogyszerfuggoseghez. Terapiara sajnos nem tudtam hozza jarni, mert csak 24 oraja van egy napban mindenkinek, de gyogyszerezes alatt, elotte, vervetelre kuldott, talalkoztunk, telefonon elerheto volt.
Antidepresszanst par honapig szedtem, es szepen elhagytam. Akkor mentem orvoshoz, amikor egy hete nem keltem fel, csak muszajbol. Fogat se mostam, le sem zuhannyoztam, en aki agyara mentem a rend es higienia maniammal a lakotarsamnak..
Nem tudom, nalad mi a baj megnyilvanulasa, de neked gyereked van. Ha segitseg kell mas szerint, erdemes megfontolni.
Es a gondolataid paranoidok.
Az eeszt-ben be lehet állítani, hogy ki mit lásson. Mondjuk én nem korlátozom, mert semmi titkolnivalóm nincs, de a lehetőség adott.
Egyébként hiába kiskorú a gyerek, nem látja a te orvosi dolgaidat, nincs is hozzá köze...
További ajánlott fórumok:
- Lánykutya ivartalanítása. Mit szóltok hozzá? Nagyfiam nem akarja engedni, állatorvos szerint muszáj.
- Aranyhörcsögöm gyorsan veszi a levegőt lassan mozog a szemét is alig nyitja ki nem eszik.Mi baja lehet? Orvost tudtok ajánlani aki ért hozzá
- Hogyan tudassam egy orvossal, hogy nekem nincsen pénzem magánúton eljárogatni hozzá? Kérlek segitsetek.
- Érdemes ma Magyarországon orvosnak tanulni?Mennyire nehéz elvégezni-úgy értem mennyire legyen valaki okos, szorgalmas stb hozzá?
- Lehetséges-e az hogy a számítógépemen lévő adatokhoz(e-mail, stb) valaki hozzáférjen?
- Dr. Békési Gáborról van valakinek tapasztalata? Milyen orvos? Érdemes hozzá menni?